Zonwering voor elk type woning

MTD Kunststof & Montage levert naast kunststof bouwproducten ook een breed assortiment aan zonwering. Voor elk ontwerp biedt MTD Kunststof & Montage topkwaliteit zonweringsdoek,  waarbij de zonneschermen gemakkelijk te onderhouden zijn en eenvoudig schoon te maken. U kunt bij ons terecht voor de volgende typen zonwering:

Terrasschermen

We bieden twee typen terrasschermen. De knikarmschermen zijn geschikt voor plaatsten waar vrije doorloophoogte gewenst is, zoals op een terras. De uitvalschermen hebben we voor voor elk type raam waar doorloop niet nodig is.

Markiezen – zonwering met stijl

Markiezen zijn de oudst bestaande zonwering en zeer geschikt als u op zoek bent naar een nostalgische uitstraling. Het grote voordeel van markiezen zijn dat de zon niet via de zijkant naar binnen kan schijnen. Onze markiezen zijn leverbaar in houten en aluminium uitvoering.

Sunscreens

Sunscreens (vlakhangend) is moderne zonwering. Door het speciale doek wordt 80-90% van het zonlicht gefilterd, waardoor de warmte buiten blijft. Sunscreens hebben een onopvallende kast en zijn in een groot aantal designs leverbaar.

Heeft u nog vragen of wilt u hulp bij het kiezen van de juiste zonnewering voor uw woning? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze!