Voor een nieuwbouwproject in Balk heeft MTD zowel een woning én het naastgelegen bedrijfspand voorzien van kunststof kozijnen.

Bij de woning is gekozen voor het verdiepte Classic Line profiel in een parelwit kleur. Deze kozijnen zijn afgewerkt met een ingewalste houtnerfstructuur. Bij het bedrijfspand is juist bewust gekozen voor het vlakke Top 72 T-profiel in de kleur grijs gesatineerd. Zowel de parelwitte en grijs gesatineerde kleur worden gekleurd geleverd. Hierbij krijgen de profieloppervlaktes tijdens het productieproces hun oppervlakteveredeling. Dit resulteert in een extreem krasbestendig product en wordt vuil- en vochtopname onmogelijk.

Bijzonder aan dit project is de afwerking van de robuuste houtconstructie die de woning en bedrijfspand met elkaar verbindt. MTD is daarom ook zeer trots op de geleverde producten en het schitterende eindresultaat.

Nieuwbouwplannen?

Heeft u nieuwbouw en/of renovatieplannen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en laat u deskundig informeren over de mogelijkheden.

Foto’s