In Kollumerzwaag heeft MTD Kunststof & Montage een uitbouw van een woning voorzien van kunststof kozijnen. Wij deden dit in samenwerking met Bouwbedrijf Schotanus, die verantwoordelijk was voor de realisatie van de uitbouw. MTD heeft de kunststof kozijnen, ramen en deuren geleverd en gemonteerd.

Houten gevelbekleding gecombineerd met kunststof kozijnen

De uitbouw is voorzien van houten gevelbekleding in de kleur antraciet grijs (RAL 7016). Wij hebben kunststof kozijnen geleverd voor deze uitbouw. De kozijnen hebben een verdiept profiel van 115mm in dezelfde kleur. Aan de achterzijde is door ons een kunststof schuifpui geplaatst. Hierdoor kan deze zomers heerlijk worden geopend en wordt ‘buiten naar binnen gehaald’. De grote ramen zijn voorzien van Ducoton-ventilatieroosters. De andere ramen zijn voorzien van een 5-voudige kiepstand , toegepast op de draai en kiepramen. Het resultaat van deze geheel antraciet grijze uitbouw met gecombineerde hout- en kunststofbouw mag er zijn.

Kunststof kozijnen in Friesland

Bent u op zoek naar een leverancier én monteur voor het plaatsen van kunststof kozijnen in Friesland? MTD Kunststof & Montage is specialist in het leveren van kunststof bouwproducten voor allerlei toepassingen, zoals een uitbouw of een serre. Van kunststof kozijnen tot kunststof deuren, van kunststof gevelbekleding tot kunststof dakkapellen.

Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

Foto’s