In Terherne heeft MTD Kunststof & Montage in opdracht van Bouwbedrijf Bootsma B.V. uit Easterwierum een schitterende serre met kunststof kozijnen met Gealan-profiel opgeleverd. Naast de kunststof kozijnen is de serre voorzien van een Pallazzo-serredak en volledig uitgevoerd in de Antraciet kleur. Door toepassing van grote glasoppervlakken en (dubbele) hef schuifpuien is de tuin daadwerkelijk een verlengstuk van de woonkamer geworden.

Gealan kunststof kozijnen

Voor deze woning in Terherne is gekozen voor Gealan kunststof kozijnen. Gealan is een Duitse fabrikant van kunststof kozijn-profielen. Voor onze producten worden deze kunststof profielen  door onze fabrikant ALKU verwerkt tot kunststof kozijnen. Kozijnen met Gealan kunststof profielen zijn mooie, stevige en veilige kozijnen. De Gealan kunststof profielen bieden een uitstekende isolatie voor ramen, deuren of schuifoplossingen. Een goede keuze voor deze serre met kunststof kozijnen in Terherne.

Het resultaat mag er zijn, al zeggen we het zelf. Niet aleen zijn wij ontzettend trots op het resultaat, maar ook de opdrachtgever is uitermate tevreden! En daar doen we het allemaal voor. Dus ook voor serre’s kunt u terecht bij MTD Kunststof & Montage.

Uw woning uitbouwen met een serre?

Wilt u net als bij deze woning in Terherne, uw eigen woning voorzien van een serre met kunststof kozijnen? MTD Kunststof & Montage helpt u graag! Neem contact met ons op voor een vrijblijvend afspraak.

Foto’s