Marinaveste Campevaer is een nieuwbouwproject gevestigd aan de Woudvaart in Sneek. Voor dit mooie bedrijfspand leverden we Gealan kunststof kozijnen. We werkten hiervoor samen met opdrachtgever Bouwkundig Bureau Terpstra – BBT AgriBouw uit Oudega (Súdwest-Fryslân) .

Marinaveste Campevaer

Marina Vetecampevaer is een jachthaven in Sneek die diverse accommodaties aanbiedt, waaronder ligplaatsen voor boten, bed & breakfasts en camperplaatsen. De jachthaven ligt dichtbij het centrum van Sneek. Zowel Sneek als de jachthaven zijn de ideale uitvalsbasis om het mooie Friesland te bewonderen.

Gealan kunststof profielen

Marinaveste Campevaer in Sneek heeft Gealan kunststof kozijnen gekregen. Gealan is een Duitse fabrikant van kunststof profielen. Deze kunststof profielen worden door onze vaste fabrikant ALKU verwerkt tot kunststof kozijnen. De Gealan kunststof profielen zijn de basis voor mooie, stevige en veilige kozijnen, ook voor dit markante nieuwbouwproject in Sneek. De Gealan kunststof profielen bieden een uitstekende isolatie voor ramen, deuren of schuifoplossingen. Daar zal Marinaveste Campevaer jarenlang plezier van hebben.

Interesse in onze kunststof kozijnen?

Heeft u nieuwbouw- of verbouwplannen of wilt u uw bedrijf graag verduurzamen? Neem gerust contact met ons op, dan helpen we u graag verder. We hebben een grote showroom in Stiens waar u veel van onze kunststof producen kunt bekijken. Net als bij de kunststof kozijnen voor Marinaveste Campevaer in Sneek werken we regelmatig samen met andere bouwbedrijven en aannemers. Laat u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden op gebied van kunststof en aluminium kozijnen voor uw bedrijfspand.

Foto’s