MTD Kunststof & Montage heeft voor de woning van de familie Hofman in Sint Annaparochie nieuwe kunststof kozijnen en kunststof gevelbekleding geleverd en gemonteerd.

Kunststof kozijnen in Sint Annaparochie

Sint Annaparochie is een dorp in de Friese gemeente Waadhoeke, bovenin Friesland. Bij de bovenverdieping van deze Bildtse woning in Sint Annaparochie zijn de bestaande kozijnen vervangen door energiebesparende kunststof kozijnen in de parelwitte kleur RAL 9001. Het gaat hier om verdiepte kozijnen van 124 mm diep, die aan de binnen én buitenkant zijn ingewalst met een realistische houtnerfstructuur.

De nieuwe kunststof kozijnen zijn voorzien van HR++ glas zodat de ramen uitstekend isoleren. Daarnaast zijn er ventilatieroosters in de kozijnen geplaatst en is een standaard veiligheidsbeslag toegepast. Door ventilatieroosters in de kunststof kozijnen te plaatsen, kunnen de bewoners zelf reguleren hoeveel ventilatie moet plaatsvinden. De ventilatieroosters zijn traploos te openen en te sluiten.

Kunststof gevelbekleding

De gevel van de woning in Sint Annaparochie is voorzien van kunststof gevelbekleding in de kleur ‘Staal Blauw’. De gevelbekleding is voorzien van kunststof rabat met een sponningsdeel van 150 mm. De afwerking is voorzien van parelwitte boeiboorden.

Foto’s