Deze tussenwoning aan de Goeman Borgesiuslaan in Sneek heeft in 2020 een geslaagde renovatie ondergaan. MTD Kunststof & Montage leverde voor deze woning in Sneek nieuwe Gealan kunststof kozijnen, compleet met inzethorren en zonnewering.

Gealan kunststof profielen

Gealan is een bekende Duitse fabrikant van kunststof kozijnprofielen. Onze vaste fabrikant ALKU verwerkt deze kunststof profielen in hun fabriek tot kunststof kozijnen. De Gealan kunststof profielen zijn de basis voor mooie, stevige en veilige kunststof kozijnen, ook voor deze tussenwoning in Sneek. De Gealan kunststof profielen bieden een uitstekende isolatie voor ramen, deuren of schuifoplossingen.

Zonnewering

MTD Kunststof & Montage biedt een breed scala aan zonwering voor elk type woning en elk design. De zonweringsdoeken zijn van topkwaliteit, gemakkelijk te onderhouden en eenvoudig schoon te maken. We bieden verschillende opties, zoals de sunscreens die we voor deze tussenwoning in Sneek hebben toegepast. Dit is een moderne zonwering met speciaal doek dat 80-90% van het zonlicht filtert en warmte buiten houdt. Sunscreens hebben een onopvallende kast en zijn in diverse designs leverbaar. Daarnaast leveren we ook terrasschermen en markiezen, de klassieke zonwering met nostalgische uitstraling. Wij helpen u graag bij het kiezen van de juiste zonwering voor uw woning.

Inzethorren

Goede ventilatie is belangrijk voor uw gezondheid, maar u wilt ook insecten buiten houden. De horren van MTD Kunststof & Montage zorgen ervoor dat uw woning frisse lucht binnenkrijgt, terwijl insecten geen kans maken. We bieden verschillende soorten horren, zoals raamhorren, deurhorren, rolhorren, inzethorren en plisséhorren. Ook bieden we speciale opties zoals allergiewerend gaas, dit is ideaal voor mensen met hooikoorts. Onze horren zijn scherp geprijsd en wordt altijd professioneel geïnstalleerd.

Interesse in onze Gealan kunststof kozijnen?

Heeft u nieuwbouw- of verbouwplannen of wilt u uw woning graag verduurzamen? Neem gerust contact met ons op, dan helpen we u graag verder. We hebben een grote showroom in Stiens waar u veel van onze kunststof producen kunt bekijken. Net als bij de kunststof kozijnen voor deze woning in Sneek werken we regelmatig samen met andere bouwbedrijven en aannemers. Laat u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden op gebied van kunststof en aluminium kozijnen.

Foto’s