In het noorden van Friesland heeft MTD Kunststof & Montage van de woning in Sint Annaparochie de kozijnen gerenoveerd. De woning is voorzien van nieuwe ALKU kunststof kozijnen. MTD Kunststof & Montage heeft zowel de kozijnen geleverd als gemonteerd.

De buitenste kozijnen zijn in het wit uitgevoerd (RAL 9001). De kozijnen de woning in Sint Annaparochie van de deuren en ramen zijn in het groen uitgevoerd. Deze kunststof kozijnen zijn uitgevoerd in een oud Hollandse stijl. Door de rechte Gealan houtlookverbinding en de houtnerfstructuur hebben deze kozijnen de uitstraling van klassieke houten kozijnen. Gealan is een Duits halffabrikaat van kunststof profielen. Verschillende Europese fabrikanten verwerken deze profielen tot kunststof kozijnen. MTD Kunststof & Montage levert Gealan kunststof kozijnen via de ALKU-fabriek. ALKU verwerkt Gealan-profielen tot kunststof kozijnen.

Extra isolatiewaarde met HR++

De ramen zijn uitgevoerd in een HR++ variant voor een zeer goede isolatiewaarde. De nieuwe kunststof kozijnen doen het oude karakter van de woning in Sint Annaparochie eer aan. Deze kozijnen zijn bijzonder omdat ze zijn uitgevoerd in de oud-Hollandse stijl, met onder andere een schuifraam dat vroeger veel werd gebruikt.

Kunststof kozijnen in Friesland

Bent u op zoek naar een leverancier én monteur voor het plaatsen van kunststof kozijnen in Friesland? MTD Kunststof & Montage is specialist in het leveren van kunststof bouwproducten. Van kunststof kozijnen tot kunststof deuren, van kunststof gevelbekleding tot kunststof dakkapellen.

Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

Foto’s