In samenwerking met Aannemingsbedrijf Eikelenboom uit Drachten heeft MTD vorig jaar een prachtige nieuwe boerderijwoning opgeleverd in Ureterp. De nieuwbouw woning is gebouwd naast de oude karakteristieke originele boerderij. MTD is gevraagd zowel de kunststof kozijnen, de ramen en deuren te leveren en plaatsen. De woning is gebouwd in een mooie donkerrode steen die de boerderij een bijzonder karakter geeft. Samen met deze bouw is gekozen voor Gealan Quadra kozijnen die perfect aansluiten bij het ‘landelijke’ karakter van deze nieuwbouw woning.

Kozijnen en ramen

De Gealan Quadra kunststof kozijnen zijn allemaal aan de binnenkant glad afgewerkt. Aan de buitenzijde is gekozen voor een houtnerf folie voor een houtlook van de kozijnen. De ramen zijn naar buiten draaiend en uitgevoerd in een 115mm verdiept profiel met houtlook-verbinding. Waarbij het kozijn is voorzien van een gesloten rechte las. De ramen zijn afgewerkt met inliggende roeden van 26mm.

Kunststof deuren

De boerderij is voorzien van zowel een voor- en achterdeur én naar buitenslaande tuindeuren. Waar de voor- en achterdeur naar binnen draaiend zijn, zijn de tuindeuren naar buiten draaiend. De kunststof deuren in de kleur dennengroen zijn aan de buitenkant voorzien van houtnerf folie. Via de dubbele naar buiten draaiende tuindeuren kan men vanuit de keuken zo het naar aangrenzende terras lopen. Waardoor binnen en buiten fijn op elkaar aansluiten.

Ook op zoek naar een partij die kunststof producten kan leveren voor uw woning? Wij helpen graag met bijvoorbeeld kunststof kozijnen, deuren, gevelbekleding of kunststof dakkapellen en dakgoten. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Foto’s