In samenwerking met aannemersbedrijf Eikelenboom uit Drachten heeft MTD Kunststof & Montage vorig jaar een prachtige nieuwe boerderijwoning opgeleverd. De nieuwbouw woning in het Friese Ureterp is naast de oude karakteristieke originele boerderij gebouwd. MTD Kunststof & Montage heeft zowel kunststof kozijnen, ramen als kunststof deuren in Ureterp geleverd en geplaatst. De woning is uitgevoerd in een mooie donkerrode steen die de boerderij een bijzonder karakter geeft. Samen met deze bouw is er voor deze woning in Ureterp gekozen voor Gealan Quadra kunststof kozijnen, die perfect aansluiten bij het ‘landelijke’ karakter van deze nieuwbouw woning.

Kozijnen en ramen

Gealan is een Duitse fabrikant van plastic profielen en produceert profielen die in kunststof kozijnen en deuren in heel Europa worden verwerkt. Deze kunststof profielen worden door onze fabrikant ALKU verwerkt tot kunststof kozijnen en deuren. De Gealan kunststof profielen zijn de basis voor mooie, stevige en veilige kozijnen. De Gealan Quadra kunststof kozijnen voor deze boerderij in Ureterp zijn allemaal aan de binnenkant glad afgewerkt. Aan de buitenzijde is gekozen voor een houtnerf folie voor een houtlook van de kozijnen. De ramen zijn naar buiten draaiend en uitgevoerd in een 115mm verdiept profiel met houtlook-verbinding. Waarbij het kozijn is voorzien van een gesloten rechte las. De ramen zijn afgewerkt met inliggende roeden van 26mm.

Kunststof deuren

De boerderij is voorzien van zowel een voor- en achterdeur én naar buitenslaande tuindeuren. Waar de voor- en achterdeur naar binnen draaiend zijn, zijn de tuindeuren naar buiten draaiend. De kunststof deuren in de kleur dennengroen zijn aan de buitenkant voorzien van houtnerf folie. Via de dubbele naar buiten draaiende tuindeuren kan men vanuit de keuken zo het naar aangrenzende terras lopen. Daardoor sluiten binnen en buiten bijzonder fijn op elkaar aan. Door ook voor onze kunststof deuren te kiezen, vormen de kunststof kozijnen en de deuren bij deze boerderij in Ureterp samen een mooi geheel.

Meer weten over Gealan Quadra kunststof kozijnen?

Ook op zoek naar een partij die kunststof producten kan leveren voor uw woning? Wij helpen graag met bijvoorbeeld kunststof kozijnen, deuren, gevelbekleding of kunststof dakkapellen en dakgoten. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Foto’s