Deze vrijstaande woning aan de Steenwijkerweg in Marknesse onderging een schitterende renovatie met Gealan kunststof kozijnen. Daarbij leverden wij klassieke kubusvormige Gealan kunststof kozijnen met haakse hoekverbindingen. Dit is een perfecte imitatie van houten kozijnen en past helemaal bij de klassieke uitstraling van deze woning. Bij dit project werkten we samen met Bouwbedrijf Roos uit Emmeloord die de kozijnen voor ons heeft geplaatst.

Gealan kunststof profielen

Deze woning in Marknesse heeft Gealan kunststof kozijnen gekregen met het Quadra Blokprofiel met haakse hoekverbindingen. Dit is een perfecte nabootsing van houten kozijnen. Gealan is een bekende Duitse fabrikant van kunststof kozijnprofielen. Deze kunststof profielen worden door onze vaste fabrikant ALKU verwerkt tot kunststof kozijnen. De Gealan kunststof profielen zijn de basis voor mooie, stevige en veilige kozijnen, ook voor deze landelijke woning in Marknesse. De Gealan kunststof profielen bieden een uitstekende isolatie voor ramen, deuren of schuifoplossingen.

Interesse in onze Gealan kunststof kozijnen?

Heeft u nieuwbouw- of verbouwplannen of wilt u uw woning graag verduurzamen? Neem gerust contact met ons op, dan helpen we u graag verder. We hebben een grote showroom in Stiens waar u veel van onze kunststof producen kunt bekijken. Net als bij de kunststof kozijnen voor deze woning in Marknesse werken we regelmatig samen met andere bouwbedrijven en aannemers. Laat u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden op gebied van kunststof en aluminium kozijnen.

Foto’s