In het watersportdorp Lemmer heeft MTD Kunststof & Montage onlangs nieuwe kunststof kozijnen geleverd. We werkten samen met De Jong Bouwbedrijf uit Oosterzee om een woning aan het Lemster Streamkanaal te verbouwen en renoveren. Het Lemster Streamkanaal is een bijzondere plek, want dit kanaal voert water aan naar het Ir. D.F. Woudagemaal, het oudste werkende stoomgemaal ter wereld. De kozijnen voor deze woning zijn gemaakt op basis van de Duitse kunststof profielmaker Gealan. MTD Kunststof & Montage heeft de kozijnen bij ALKU laten produceren en zijn daarna in Lemmer door ons gemonteerd.

Gealan kunststof kozijnen

Voor deze woning in Lemmer is gekozen voor Gealan kunststof kozijnen met een verdiept profiel. De kozijnen zijn afgewerkt in een roomwitte kleur. Gealan is een Duitse fabrikant van plastic profielen en produceert profielen die in kunststof kozijnen en deuren in heel Europa worden verwerkt. Deze kunststof profielen worden door onze fabrikant ALKU verwerkt tot kunststof kozijnen. De Gealan kunststof profielen zijn de basis voor mooie, stevige en veilige kozijnen. De Gealan kunststof profielen bieden een uitstekende isolatie voor ramen, deuren of schuifoplossingen. Daarom is dit een goede keuze voor de kunststof kozijnen in Lemmer.

Interesse in Gealan kunststof kozijnen?

Heeft u ook interesse in kunststof kozijnen met een Gealan profiel of andere vragen over onze kunststof producten? Neem gerust contact met ons op, dan helpen we u graag verder.

Foto’s