Voor deze landelijke nieuwbouwwoning in Jubbega heeft MTD Kunststof & Montage Gealan kunststof kozijnen en horren geleverd en gemonteerd. We werkten bij dit project samen met Bouwbedrijf P.R. de Jong uit Hoornsterzwaag, die verantwoordelijk was voor de bouw van de woning.

Gealan kunststof profielen

Deze woning in Jubbega heeft Gealan kunststof kozijnen gekregen met het Quadra Blokprofiel met haakse hoekverbindingen. Gealan is een Duitse fabrikant van kunststof profielen. Deze kunststof profielen worden door onze vaste fabrikant ALKU verwerkt tot kunststof kozijnen. De Gealan kunststof profielen zijn de basis voor mooie, stevige en veilige kozijnen, ook voor deze landelijke woning in Jubbega. De Gealan kunststof profielen bieden een uitstekende isolatie voor ramen, deuren of schuifoplossingen. De authentieke imitatie-schuiframen geven deze woning in Jubbega een echt landelijk karakter!

Interesse in onze Gealan kunststof kozijnen?

Heeft u nieuwbouw- of verbouwplannen of wilt u uw woning graag verduurzamen? Neem gerust contact met ons op, dan helpen we u graag verder. We hebben een grote showroom in Stiens waar u veel van onze kunststof producen kunt bekijken. Net als bij de kunststof kozijnen voor deze woning in Jubbega werken we regelmatig samen met andere bouwbedrijven en aannemers. Laat u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden op gebied van kunststof en aluminium kozijnen.

Foto’s