In Vries (nabij Assen) heeft MTD Kunststof & Montage kunststof kozijnen geplaatst bij een fraaie nieuwbouwwoning. Vries ligt in een bosrijk gebied tussen Assen en Groningen. De kozijnen zijn geplaatst door de monteurs van MTD Kunststof & Montage. De jarenlange ervaring van MTD Kunststof & Montage laat ook bij dit project zien hoe kunststof kozijnen op een prachtige manier kunnen worden geïntegreerd binnen een nieuwbouw woning.

Kunststof kozijnen

Voor deze woning bij Assen is gekozen voor een kunststof kozijnen met een ingewalste houtnerfstructuur. Deze houtnerfstructuur is zowel aan de binnen- én buitenzijde aangebracht. Hierdoor ontstaat een nauwelijks van echt te onderscheiden houtlook. De kunststof kozijnen zijn allemaal in parelwit (RAL 9001) kleur opgeleverd.

De kozijnen én ramen voor deze Drentse woning zijn uitermate energiezuinig. Zo is al het glas dat in de kunststof kozijnen van deze woning is toegepast  in HR++ uitgevoerd. Om de ramen en kozijnen perfect in de landelijke stijl van de woning te laten passen, is gekozen om ruit af te werken met een opkleefroede. Dit past prachtig bij het landelijke dorpse karakter van het plaatsje Vries.

Kunststof deuren

Naast de kozijnen hebben we deze woning voorzien van meerdere in kunststof uitgevoerde deuren. Zowel de voordeur, achterdeur én schuifpui zijn allemaal in een kunststof uitvoering geleverd en door de monteurs van MTD Kunststof & Montage gemonteerd. Voor de veiligheid zijn de voordeur en kunststof schuifpui voorzien van enkelzijdig gelaagd letselbeperkend glas. Gelaagd enkel glas is glas dat door middel van 1 of meerdere dunne folies aan elkaar is verbonden. Het heeft als voordeel dat de ruit bij een breuk niet uiteen valt, maar één geheel blijft, doordat de glasscherven in de veiligheidsfolie blijven hangen.

Kunststof kozijnen in Drenthe

Bent u op zoek naar een leverancier én monteur voor het plaatsen van kunststof kozijnen in Assen en omstreken? MTD Kunststof & Montage is specialist in het leveren van kunststof producten en heeft veel klanten in de provincie Drenthe. Wij leveren en monteren kunststof bouwproducten voor elke klus: van kunststof kozijnen tot kunststof deuren, van kunststof gevelbekleding tot kunststof dakkapellen.

Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

Foto’s