In Vries (nabij Assen) heeft MTD kunststof kozijnen geplaatst in een nieuwbouw woning. De kozijnen zijn geplaatst door de monteurs van MTD Montage. De jarenlange ervaring van MTD laat ook bij dit project zien hoe kunststof kozijnen op een prachtige manier kunnen worden geïntegreerd binnen een nieuwbouw woning.

Kunststof kozijnen

Voor deze woning in Vries (Drenthe) is gekozen voor een kunststof kozijn met een ingewalste houtnerfstructuur aan zowel de binnen én buitenzijde. Hierdoor ontstaat een nauwelijks van echt te onderscheiden houtlook. De kunststof kozijnen zijn allemaal in parelwit (RAL 9001) kleur opgeleverd.

De kozijnen én ramen voor deze woning zijn uitermate zuinig, zo is het glas HR++ uitgevoerd. Om de ramen en kozijnen perfect in de landelijke stijl van de woning te laten passen is gekozen om ruit af te werken met een opkleefroede.

Kunststof deuren

Naast de kozijnen is deze woning voorzien van meerdere kunststof deuren. De voordeur, achterdeur én schuifpui zijn in kunststof uitvoering geleverd en gemonteerd. Voor de veiligheid zijn de voordeur en kunststof schuifpui voorzien van enkelzijdig gelaagd letselbeperkend glas.

Kunststof kozijnen in Drenthe

Bent u op zoek naar een leverancier én monteur voor het plaatsen van kunststof kozijnen in Drenthe? MTD is specialist in het leveren van kunststof producten. Van kunststof kozijnen tot deuren, gevelbekleding en kunststof dakkapellen.

Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

Foto’s