Bij een verbouwing aan de Westerbinnensingel in Groningen stad heeft MTD onlangs een project opgeleverd waarbij een 19-tal kunststof kozijnen zijn geleverd en gemonteerd. Samen met de mooie aluminium afwerking aan de bovenkant van het gebouw is dit een prachtige verduurzaming van de Groningse binnenstad.

Kunststof kozijnen

De kunststof kozijnen bij dit project hebben een gladde witte afwerking aan de binnenkant en een Antraciet RAL 7016 kleur met houtnerfstructuurfolie. Voor het raam-/kozijntype is gekozen voor de 8018 Gealan uitvoering. Deze heeft een 115mm verdiept profiel en schuine lasnaad.
Voor de ramen is HR++ beglazing gebruikt die aan is uitgevoerd met aan twee zeiden gelaagd veiligheidsglas. De grote ramen zijn dus veilig én zeer isolerend. De ramen zijn voorzien van zilverkleurige grepen en ventilatieroosters.

Kunststof deuren

Naast de kozijnen zijn ook de kunststof voordeur, kunststof tuindeuren én kunststof kiepschuifpui geleverd en geplaatst. In beide gevallen zijn deze naar binnen draaiend. De voordeur is voorzien van een elektronisch slot en een zwarte isotone dorpel.
De tuindeuren hebben een kiepfunctie zodat deze ook als een ‘raam’ open gezet kunnen worden en daarmee frisse lucht naar binnen laten.
De kiepschuifpui kan enkel van binnenuit worden bediend en heeft een zilveren binnengreep.

Kunststof kozijnen in Groningen

Bent u op zoek naar een leverancier én monteur voor het plaatsen van kunststof kozijnen in Groningen? MTD is specialist in het leveren van kunststof producten. Van kunststof kozijnen tot deuren, gevelbekleding en kunststof dakkapellen.

Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

Foto’s