Aan de Lutkenieuwstraat in Groningen is MTD onlangs betrokken geweest bij een verbouwing van een appartementencomplex. Hierbij zijn maar liefst 52 kunststof kozijnen, voor-, achterdeur en deurpanelen geleverd en gemonteerd.

Het appartementencomplex in de binnenstad van Groningen is met deze kunststof onderdelen flink verduurzaamd. Niet alleen zorgen ze voor zeer goede isolatie samen met de brandwerende HR++ beglazing. Ook zijn de ramen en deuren zeer betrouwbaar en onderhoudsarm. Er hoeft niet meer periodiek te worden geverfd, enkel schoonmaken met wat water is voldoende.

Kunststof Kozijnen

De kunststof kozijnen zijn glad uitgevoerd in de kleur RAL 9001 aan de binnenkant. Aan de buitenzijde is gekozen voor Antraciet RAL 7016 met houtnerffolie. Hiermee geniet je van de gemakken van kunststof, maar wordt het gevoel van houten kozijnen gecreëerd.

Voor het type kozijn is gekozen voor de 8018 Gealan uitvoering met een verdiept profiel van 115mm en schuine lasnaad. Het gebruikte glas is brandwerend en mat (onder glans) uitgevoerd.

Tot slot zijn de ramen voorzien van ventilatieroosters in duoton 10 geanodiseerde uitvoering en is het SKG-veiligheidsbeslag klasse 2 van toepassing t.b.v. de begane grond.

Kunststof deuren

Diverse deuren zijn voorzien van kunststof panelen. Deze planchettes zijn verticaal strokend met de HPL-platen aan de binnenkant. Ook hier is gekozen om de binnenkant uit te voeren in de kleur RAL 9001 en de buitenzijde in RAL 7016.

De kunststof voor- en achterdeur zijn naar binnendraaiend uitgevoerd en zijn voorzien van een zwarte isostone dorpel. Deze deuren hebben tegengestelde haakschoten en uitgevoerd met een elektrische dagschoot opener.

Kunststof kozijnen in Groningen

Bent u op zoek naar een leverancier én monteur voor het plaatsen van kunststof kozijnen in Groningen? MTD is specialist in het leveren van kunststof producten. Van kunststof kozijnen tot deuren, gevelbekleding en kunststof dakkapellen.

Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

Foto’s