Voor een nieuwbouwwoning in Dokkum heeft MTD Kunststof & Montage Gealan kunststof kozijnen en deuren geleverd en gemonteerd. We hebben voor dit project samengewerkt met Bouwbedrijf Schotanus, die de woning heeft gebouwd. 

Gealan kunststof kozijnen

Voor deze woning in Dokkum is gekozen voor Gealan kozijnen. Gealan is een Duits halffabrikaat van kunststof profielen. Deze profielen worden door verschillende Europese fabrikanten verwerkt tot kunststof kozijnen. De Gealan kunststof kozijnen die MTD Kunststof & Montage levert, worden door onze fabrikant ALKU verwerkt tot kunststof kozijnen.

Nieuwbouw in Dokkum

Zowel de kunststof kozijnen als de kunststof deuren zijn voorzien van zeer realistische houtnerffolie. Daardoor lijkt alsof het kunststof materiaal van hout is gemaakt. Dit is momenteel een bijzonder populaire trend. De kozijnen en deuren zijn uitgevoerd in de kleur RAL 9010, dit is een gebroken witte kleur. De ramen zijn voorzien van ingelegde kunststof roeden, eveneens in de kleur RAL 9010. De voor, achter en tuindeuren draaien allemaal naar binnen en voorzien van een kunststof dorpel. De kunststof tuindeuren zijn daarnaast ook nog voorzien van een handige kiepstand. Het resultaat mag er zijn: een mooie energiezuinige nieuwbouwwoning in Dokkum (Friesland). Met Gealan kunststof kozijnen en deuren van MTD Kunststof & Montage.

Kunststof kozijnen in Friesland

Bent u op zoek naar een leverancier én monteur voor het plaatsen van kunststof kozijnen in Friesland? MTD Kunststof & Montage is specialist in het leveren van kunststof bouwproducten. Van kunststof kozijnen tot kunststof deuren, van kunststof gevelbekleding tot kunststof dakkapellen.

Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

Foto’s