MTD heeft een nieuwbouwwoning voorzien van diverse kunststof producten. Deze prachtige woning in Drenthe is voorzien van kunststof kozijnen, deuren en hefschuifpui.

Kunststof kozijnen

De kunststof kozijnen zijn van het type Gealan met een verdiept profiel. Gealan is een Duitse fabrikant van plastic profielen en produceert profielen die in kunststof kozijnen en deuren in heel Europa worden verwerkt. Onze fabrikant ALKU verwerkt o.a Gealan-profielen tot kunststof kozijnen. De Gealan kunststof profielen zijn de basis voor mooie, stevige en veilige kozijnen. Aan zowel de binnen- en buitenzijde zijn de kozijnen voorzien van houtnerffolie voor een prachtige houtlook. Afgewerkt in de kleuren Reinwit (binnenzijde) en Antraciet (buitenzijde). Voor de kozijnen en deuren wordt gebruik gemaakt van HR++ glas voor een zo goed mogelijke isolatie.

Kunststof deuren

Voor de kunststof deuren is gebruik gemaakt van een zwarte isotone onderdorpel. Qua veiligheid zijn alle deuren voorzien van een semi-automatische meerpuntssluiting. Deze deuren zijn hierdoor op meerdere punten afgesloten wanneer deze op slot worden gedraaid.

De kunststof schuifpui kan van binnen worden bediend middels een hefboomconstructie en rust op een blokprofiel van 170mm zodat de opstap zeer laag blijft.

Kunststof kozijnen in Drenthe

Bent u op zoek naar een leverancier én monteur voor het plaatsen van kunststof kozijnen in Drenthe? MTD is specialist in het leveren van kunststof producten. Van kunststof kozijnen tot deuren, gevelbekleding en kunststof dakkapellen.

Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

 

Foto’s