De boerderij van Familie Roelofs uit De Wilp (Groningen) is onlangs aanzienlijk duurzamer geworden. MTD Kunststof & Montage heeft namelijk zeven kunststof kozijnen in De Wilp geleverd en gemonteerd!

Parelwitte kunststof kozijnen in De Wilp

De Wilp is een klein dorpje in de provincie Groningen, dichtbij het dorp Marum, op de grens van Friesland en Groningen. Voor deze karakteristieke boerderij hebben wij zeven parelwitte kunststof kozijnen geleverd. De binnenzijde van de kunststof kozijnen zijn uitgevoerd in Dennengroen (RAL 6009) kleur. Om het authentieke karakter van de boerderij te behouden zijn de zowel de binnen & buitenzijde van de kozijnen voorzien van een ingewalste houtnerfstructuur.

Goede isolatie en weinig onderhoud

Deze duurzame en energiebesparende kunststof kozijnen zijn voorzien van HR++ glas voor een zeer goede isolatie. Familie Roelofs uit De Wilp bespaart dus niet alleen flink op haar energierekening, maar kunststof kozijnen hebben ook aanzienlijk minder onderhoud nodig. Een van de voordelen is dat kunststof kozijnen nooit meer geverfd hoeven te worden.

Maatwerk met bijzondere details

Bijzonder detail aan dit project is het kleine raam aan de zijkant van de boerderij. Deze is gerealiseerd met schuine hoeken waardoor de bovenkant smaller is dan de onderkant.

Kunststof kozijnen in Groningen

Bent u op zoek naar een leverancier én monteur voor het plaatsen van kunststof kozijnen in Groningen? MTD is specialist in het leveren van kunststof producten. Van kunststof kozijnen tot deuren, gevelbekleding en kunststof dakkapellen.

Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

 

Foto’s