Onlangs heeft MTD Kunststof & Montage een prefab kunststof dakkapel in Readtsjerk geleverd en gemonteerd.

Deze prefab kunststof dakkapel is in onze fabriek vervaardigd en vervolgens als één geheel naar Readtsjerk getransporteerd en gemonteerd. De wangen en boeidelen van deze dakkapel voor de woning in Readtsjerk zijn uitgevoerd in de kleur antraciet (RAL 7016), met houtnerfstructuur. Hetkunststof profiel is verdieptliggend uitgevoerd in gewalst wit en geeft daarmee een mooi contrast. De toegepaste kunststof materialen zijn uitgevoerd met een houtnerfstructuur in combinatie met royale overstekken. Daardoor krijgt de nieuwe kunststof dakkapel de gewenste klassieke uitstraling die goed bij deze woning past.

Dus ook voor onderhoudsvriendelijke prefab dakkapellen kunt u bij MTD Kozijnen in Stiens terecht. Denkt u aan het plaatsen van een nieuwe dakkapel of aan het renoveren van uw bestaande dakkapel? Neem dan contact met ons op voor aanvullende informatie en/of een vrijblijvende offerte.

Verbouwplannen?

Wilt u net als bij deze woning in Readtsjerk, uw eigen woning voorzien van een kunststof dakkapel? MTD Kunststof helpt u graag, neem contact met ons op voor een vrijblijvend afspraak.

Foto’s