Op een woning in Dokkum heeft MTD Kunststof & Montage een antraciete kunststof dakkapel geplaatst. We deden dit in samenwerking met Klussenbedrijf Elzinga uit Holwerd.

Kunststof dakkapel met rolluiken en inzethorren

De in Dokkum geplaatste kunststof dakkapel is gebouwd in onze werkplaats in Stiens. De dakkapel is volledig uitgevoerd in de kleur antraciet. Voor de kunststof kozijnen zijn Gealan kunststof kozijnen gebruikt die zijn voorzien van rolluiken en inzethorren. Gealan is een Duitse fabrikant van kunststof profielen en produceert profielen die in kunststof kozijnen en deuren in heel Europa worden verwerkt. Deze kunststof profielen worden door onze fabrikant ALKU verwerkt in kunststof kozijnen. De Gealan kunststof profielen zijn de basis voor mooie, stevige en veilige kozijnen. De Gealan kunststof profielen bieden een uitstekende isolatie voor ramen, deuren of schuifoplossingen. Daarom is dit ook een prima aanvulling op de kunststof dakkapel in Dokkum.

Meer leefruimte met een dakkapel

Door het plaatsen van deze kunststof dakkapel is de ruimte in deze woning in Dokkum aanzienlijk vergroot. In zowel de slaapkamer én de badkamer kan nu overal rechtop worden gestaan. Ook hebben deze vertrekken met de grote ramen veel lichtinval zodat de ontstane ruimte gevoelsmatig nog groter wordt. Door de ramen te voorzien van rolluiken en inzethorren bieden de grote ramen voldoende privacy.

In samenwerking met

Foto’s