Voor Fam. de Vries uit Marum (Groningen) heeft MTD de woning voorzien van Alku Kunststof Kozijnen. MTD was verantwoordelijk voor zowel het leveren én de montage van de kozijnen. Tevens zijn er o.a. een voordeur én dubbele tuindeuren geleverd.

Alku kunststof kozijnen

Voor de kunststof kozijnen in Marum is gekozen voor de Gealan Quadra uitvoering met een verdiept profiel en houtlook verbinding. Er is gekozen om zowel binnen- én buitenzijde te voorzien van folie met houtnerfstructuur in de kleur RAL 9001. De ramen zijn is afgewerkt ‘monumenten groen’ kleur met houtnerf folie. De beglazing is in HR++ uitgevoerd voor een zeer goede isolatie.

Kunststof deuren

Naast groen uitgevoerde kunststof kozijnen voor de ramen zijn ook diverse deuren van de woning in Marum voorzien van de ‘monumenten’ groene kleur en houtnerf folie. De voordeur is uitgevoerd in het type ‘Maastricht’ en is naar binnendraaiend. Ook de dubbele tuindeuren zijn naar binnendraaiend. Beide deuren zijn voorzien van een kunststof grijze onderdorpel en voorzien van sluitwerk met SKG-keurmerk. Met sluitwerk wat door het SKG is goedgekeurd is een woning verzekerd van een goede beveiliging en komen ongewenste gasten niet (snel) binnen.

Foto’s