Voor Fam. de Vries uit Marum (Groningen) heeft MTD Kunststof & Montage de woning voorzien met hoogwaardige ALKU kunststof kozijnen en kunststof deuren. Van het leveren tot de zorgvuldige montage van de kozijnen, MTD Kunststof & Montage heeft gezorgd voor een naadloze installatie die jarenlang plezier en comfort biedt. Een voordeur en dubbele tuindeuren zijn slechts enkele van de pronkstukken die zijn toegevoegd aan deze prachtige woning.

ALKU kunststof kozijnen

De kunststof kozijnen in Marum zijn zorgvuldig uitgekozen met oog voor detail. De Gealan Quadra uitvoering met verdiept profiel en houtlook verbinding biedt niet alleen een esthetisch aantrekkelijke uitstraling, maar ook duurzaamheid en geavanceerde isolatie. Zowel binnen als buiten zijn de kozijnen voorzien van folie met een warme houtnerfstructuur in de prachtige kleur RAL 9001. De ramen, afgewerkt in monumentaal groen met houtnerf folie, zijn voorzien van hoogwaardig HR++ glas voor optimale isolatie en comfort, ongeacht het weer.

Kunststof Deuren: veiligheid en stijl gaan hand in hand

De groene kunststof kozijnen zijn aangevuld met diverse deuren, eveneens voorzien van de monumentale groene kleur en houtnerf folie. De voordeur, van het type ‘Maastricht’, verwelkomt gasten met stijl en functionaliteit, terwijl de dubbele tuindeuren een naadloze verbinding tussen binnen en buiten creëren. Beide deuren zijn zorgvuldig ontworpen met naar binnen draaiende functies voor gemak en veiligheid. Een kunststof grijze onderdorpel en hoogwaardig sluitwerk met SKG-keurmerk bieden extra gemoedsrust, waarbij een veilig en beveiligd huis prioriteit heeft.

Ultieme beveiliging voor gemoedsrust

Met het SKG-gekeurde sluitwerk kunnen de bewoners van Marum gerust zijn. Hun huis is altijd goed beschermd tegen ongewenste indringers. De hoogwaardige beveiliging zorgt voor een solide verdediging, waardoor onbevoegden niet snel binnenkomen. Bij MTD Kunststof & Montage staat veiligheid hoog in het vaandel. Daarom wordt alleen het beste sluitwerk gebruikt om de woningen van hun klanten te beschermen.

Kies net als Fam. de Vries voor kwaliteit, vakmanschap en stijl. Maak vandaag nog een afspraak en kijk hoe uw huis getransformeerd kan worden met hoogwaardige kunststof kozijnen en deuren.

Foto’s