Vanuit uw woonkamer zo de tuin of het terras opstappen, een schuifpui maakt het mogelijk. Wie wil dat nou niet? MTD Kunststof is officieel dealer van ALKU producten. Met een kunststof schuifpui van ALKU bent u verzekerd van alle comfort en gemak. Deze schuifpuien zijn van vele gemakken voorzien en zijn veilig.

Voordelen van een kunststof schuifpui

ALKUMTD is officieel dealer van ALKU. De kunststof schuifpuien van ALKU zijn van zeer goede kwaliteit. De unieke eigenschappen leveren verschillende voordelen.

  • Met een kunststof schuifpui bespaard u ruimte. Geen opslaande deuren meer.
  • Met een schuifpui creëert u meer licht in uw huis!
  • Een schuifpui van kunststof is onderhoudsarm, is makkelijk schoon te maken en u hoeft nooit meer te schilderen.
  • Er vindt geen slijtage plaats, waardoor niets meer hoeft worden te vervangen.
  • Optimale isolatie zodat de warmte en geluid in huis blijven.

Contact opnemen

Uitvoeringen en kleuren

Serre met kunststof schuifpuien in Terherne (2)De kunststof schuifpuien van MTD kunnen in verschillende soorten en uitvoeringen worden geleverd. Zo kunt u o.a. kiezen uit binnenbediening of binnen én buitenbediening (waardoor de pui ook van buiten is te (ont)sluiten). Een schuifpui is daarnaast in meerdere maten te plaatsen. Zo kan deze uit 2-, 3- of zelfs 4-delige elementen bestaan.

Ook qua kleur is de keuze uitgebreid. De basiskleuren zijn o.a. wit of crème, maar ook kunnen er andere kleuren worden gemaakt. Wilt u een kunststof schuifpui met een houtnerfstructuur? Geen probleem. De kunststof materialen kunnen zo worden verwerkt dat het net lijkt alsof het van hout is gemaakt.

Plaatsen van een schuifpui

Kunststof Schuifpui plaatsenMTD Kunststof verzorgt het hele traject van offerte aanvraag tot het plaatsen van de schuifpui. MTD heeft ruime ervaring met kunststof producten zoals kunststof kozijnen en kunststof schuifpuien. Onze monteurs plaatsen uw schuifpui met uiterste precisie en vakmanschap.