Schuif uw nieuwe ALKU kunststof schuifpui open en stap zo vanuit uw woonkamer de tuin in. MTD Kunststof & Montage is de officiële dealer van ALKU Kunststof Kozijnen, waarmee u verzekerd bent van een veilige, duurzame schuifpui van de hoogste kwaliteit met de modernste gemakken.

Voordelen

ALKU

Een kunststof schuifpui biedt u de volgende voordelen ten opzichte van andere kunststof deuren:

  • Ruimtebesparend, geen opslaande deuren
  • Meer licht in huis
  • Onderhoudsarm en eenvoudig te reinigen
  • Hoeft niet geschilderd
  • Geen last van slijtage of onderdelen die vervangen moeten worden
  • Optimale temperatuur en geluidsisolatie
Serre met kunststof kozijnen in Terherne (2)

Uitvoeringen

MTD Kunststof & Montage levert kunststof schuifpuien in verschillende soorten en uitvoeringen. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit binnenbediening of binnen én buitenbediening, waardoor de schuifpui ook van buiten is te (ont)sluiten. Een schuifpui is in meerdere maten te bestellen en kan uit 2-, 3- of zelfs 4-delige elementen bestaan.

Kleuren

Bij onze kunststof schuifpuien heeft u een ruime keuze aan kleuren. U kunt kiezen uit basisopties zoals wit of crème, maar er zijn ook andere kleuren beschikbaar. Als u een kunststof schuifpui met een houtnerfstructuur wilt, is dat geen probleem. Onze kunststof materialen kunnen namelijk zo worden bewerkt dat ze eruitzien als echt hout.

Kunststof Schuifpui plaatsen

Plaatsing

Bij MTD Kunststof & Montage nemen we graag het volledige proces voor onze rekening, van het aanvragen van een offerte tot het daadwerkelijk plaatsen van de schuifpui. We hebben namelijk heel veel ervaring met allerlei soorten kunststof producten, waaronder ook kunststof kozijnen en schuifpuien. Onze deskundige monteurs zorgen voor een nauwkeurige en vakbekwame installatie van uw schuifpui.

Naadloze schuifpui

Met een naadloze schuifpui kunt u moeiteloos van binnen naar buiten gaan, zonder hinderlijke drempels. Deze schuifpui is speciaal ontworpen om een naadloze overgang tussen uw woning en uw tuin te creëren. Dankzij het ingenieuze hefboomsysteem wordt de schuifpui laag in het kozijn geplaatst en kan deze eenvoudig worden geopend en gesloten. Zo geniet u van een soepele beweging en een vloeiende verbinding tussen uw binnenruimte en de buitenwereld.

Meer weten?

Meer weten over onze kunststof producten? Neem vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of telefonisch via 058 257 33 88.