Kunststof kozijnen van MTD Kunststof & Montage

Woont u in Friesland of een andere noordelijke provincie en bent u op zoek naar duurzame, onderhoudsarme en energiebesparende kozijnen? Kies dan voor kunststof kozijnen van dé specialist in kunststof kozijnen in Friesland. Kunststof kozijnen zijn nog steeds razend populair en worden alleen maar beter door innovatie op gebied van kwaliteit, afwerking en onderhoud. Hierdoor kiezen steeds meer mensen voor deze duurzame en energiebesparende kozijnen.

Meer dan 25 jaar ervaring kunststof kozijnen

MTD Kunststof & Montage heeft meer dan 25 jaar ervaring met het verwerken van kunststof bouwproducten, zoals kunststof kozijnen, kunststof deuren, kunststof dakkapellen en kunststof gevelbekleding. Wij werken voor onze kunststof kozijnen exclusief met het Nederlandse topmerk ALKU, de perfecte combinatie van kwaliteit, comfort, stijlvolle uitstraling en betaalbaarheid. Kom ook eens langs in onze grote showroom in Stiens, bij Leeuwarden, om zelf te zien wat er mogelijk is. Of vraag meteen vrijblijvend een offerte aan!

Contact opnemen

Waarom MTD Kunststof & Montage uit Friesland?

 • Lokale specialist in Friesland: Bij ons geen onpersoonlijk gedoe over uw nieuwe kunststof kozijnen, maar direct contact en korte lijntjes. Met meer dan 25 jaar ervaring in Friesland en omstreken kennen we de kunststof-markt als geen ander en adviseren we u graag over de beste oplossing voor uw woning.
 • Hoogwaardige kunststof producten: Wij leveren uitsluitend ALKU kunststof kozijnen, die bekend staan om hun duurzaamheid, isolatievermogen en inbraakwerendheid.
 • Maatwerkoplossingen: Voor iedere woning of bedrijfspand in Friesland creëren we een unieke oplossing op maat.
 • Vakkundige montage: Onze ervaren monteurs zorgen voor een snelle en vakkundige montage van uw kunststof kozijnen.
 • Klantgericht: Wij staan voorop met service en klantgerichtheid. U kunt altijd rekenen op een persoonlijk advies en een snelle service.

Voordelen van kunststof kozijnen op een rij

 • Duurzaam: Kunststof kozijnen gaan lang mee, zijn kleurvast en bestand tegen weersinvloeden.
 • Onderhoudsarm: U hoeft ze niet te schilderen of te schuren, waardoor u tijd en geld bespaart.
 • Energiebesparend: Kunststof kozijnen bieden uitstekende isolatie, waardoor uw woning behaaglijker wordt en uw energiekosten dalen.
 • Inbraakvertragend: Kunststof kozijnen zijn standaard voorzien van hoogwaardige sloten en scharnieren, die inbrekers afschrikken.
 • Geluiddempend: Kunststof kozijnen zorgen voor een stillere leefomgeving door geluidsoverlast van buiten te verminderen.
 • Brandvertragend: Kunststof kozijnen dragen niet bij aan de verspreiding van brand en verhogen zo de veiligheid van uw woning.
 • Stijlvolle uitstraling: Kunststof kozijnen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, stijlen en designs, passend bij elke woning.

ALKU: Kwaliteitsmerk voor uw woning in Friesland

MTD Kunststof & Montage is trotse leverancier van de kunststof kozijnen van het Nederlandse topmerk ALKU. Dit gerenommeerd merk heeft een uitgebreid productaanbod op gebied van kunststof bouwproducten en staat bekend om hoogwaardige kwaliteit en innovatieve technieken. Met ALKU kunststof kozijnen kiest u dus voor een jarenlange betrouwbare investering in uw woning.

ALKU

Bezoek onze showroom of vraag een offerte aan

Ervaar zelf de voordelen van kunststof kozijnen in onze grote showroom. Als kunststof specialist adviseren we u graag over alle mogelijkheden van kunststof kozijnen voor uw woning in Friesland. Dus maak een afspraak en kom naar Stiens, vlak boven Leeuwarden. U kunt ook eenvoudig online een vrijblijvende offerte aanvragen via onze website.


Overtuigd van de voordelen van kunststof kozijnen?

Neem vrijblijvend contact op

of bel 058 – 257 3388