ALKU logo

Met een kunststof kozijn heeft u jaren plezier zonder dat u er werk van heeft. MTD levert kunststof kozijnen van hoge kwaliteit. Hierbij werken wij met voornamelijk het merk ALKU. Deze voldoen aan de hoogste eisen in relatie tot milieu, energieverbruik en onderhoud. Regelmatig plaatsen wij kunststof kozijnen in Leeuwarden.

Naast kunststof kozijnen levert MTD ook andere hoogwaardige producten van kunststof. Dakkapellen, gevelbekleding en dakgoten zijn enkele voorbeelden. MTD is voornamelijk actief in Friesland en omstreken, zoals Groningen en de Noordoostpolder. Woont u in de Friese hoofdstad en wilt kunststof kozijnen in Leeuwarden bestellen? Neem vrijblijvend contact op met Minne Dol. Hij of één van onze medewerkers denken graag met u mee.

Projecten in Leeuwarden van MTD Kunststof & Montage

Dakkapel en kunststof kozijnen Leeuwarden

Dakkapel én kozijnen

Kunststof Kozijnen Leeuwarden

Kozijnen

Kunststof gevelbekleding Leeuwarden 6

Gevelbekleding

Levering van kunststof kozijnen in Leeuwarden voor bestaande & nieuwbouw huizen

Bij bestaande bouwprojecten worden steeds vaker houten kozijnen vervangen met een kunststof variant. Hieraan met name de aanzienlijk verbeterde kwaliteit en het eenvoudige onderhoud ten grondslag. De kunststof kozijnen worden tegenwoordig standaard voorzien van een filmlaag met houtnerfstructuur. Zo zijn ze niet meer te onderscheiden van houten kozijnen. Voor kunststof kozijnen in Leeuwarden bent u dus aan het juiste adres. Voor zowel nieuwbouw of bestaande bouw, informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Showroom met kozijnen en dakkapellen omgeving Leeuwarden

Onze showroom is gevestigd in Stiens. Vanuit Leeuwarden bereikbaar binnen 15 minuten. Hier kunt u de diverse mogelijkheden voor uw kunststof dakkapellen en kunststof kozijnen in Leeuwarden bekijken. U bent van harte welkom tijdens kantooruren in onze showroom. Maakt u liever een afspraak, vul dan bovenstaand formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op. Een kop verse koffie is snel gezet, wij informeren u graag over de mogelijkheden van kunststof kozijnen. U kunt ons vinden op de Seerob 34 te Stiens.

Onze projecten met o.a. kunststof kozijnen in Leeuwarden Bekijk projecten