De kwaliteit van kunststof kozijnen is de laatste jaren sterk verbeterd. Tegenwoordig worden daarom steeds vaker houten kozijnen vervangen door kunststof kozijnen. Het grote voordeel hiervan is dat u profiteert van veel minder onderhoud, lagere energiekosten en een hogere duurzaamheid. MTD Kunststof & Montage levert hoogwaardige kunststof producten, zoals kozijnen, dakkapellen en gevelbekleding in Friesland en omstreken en plaatst ook regelmatig kunststof kozijnen in Drachten.

Woont u in Drachten en omstreken en bent u op zoek naar een kunststof deur, gevelbekleding of kozijnen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Sybren Dol of één van onze andere medewerkers neemt graag contact met u op om met u de mogelijkheden te bespreken. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom in Stiens. Hier kunt u de diverse mogelijkheden voor kunststof kozijnen en dakkapellen zelf bekijken.

ALKU
Voorraam nieuwbouw met kunststof kozijnen in Drachten

Contact opnemen

"*" geeft vereiste velden aan

Stap 1 van 2

Naam*
Adres*

Project met kunststof kozijnen in Drachten

Kunststof kozijnen in Drachten voor bestaande & nieuwbouw huizen

MTD Kunststof & Montage levert kunststof kozijnen voor zowel nieuwbouw en bestaande bouw. Bij bestaande bouw worden namelijk ook steeds vaker houten kozijnen vervangen door kunststof versies. Het voordeel van kunststof kozijnen is o.a. het eenvoudige onderhoud en de duurzaamheid van de producten. Voor kunststof kozijnen bent u dus aan het juiste adres bij MTD Kunststof & Montage. Dus of u nu een nieuwbouwhuis laat bouwen, of enkel bestaande houten kozijnen wilt vervangen door kunststof, informeer bij ons naar de mogelijkheden.

Showroom met kozijnen en dakkapellen omgeving Drachten

Onze showroom is niet heel ver raden van Drachten. U kunt dus altijd even langskomen om onze producten in het echt te bekijken. U bent tijdens openingstijden van harte welkom op de Seerob 34 in Stiens. Maakt u liever een afspraak voor een ander moment? Vul dan even het bovenstaand formulier in en wij nemen contact met u op. Onder het genot van een kop koffie informeren wij u dan graag over de mogelijkheden van kunststof kozijnen van MTD Kunststof & Montage.

Bekijk al onze projecten met kunststof kozijnen, waaronder onze projecten in Drachten. 

Bekijk de projectenpagina