Specialist in kunststof kozijnen in Groningen

Regelmatig levert MTD kunststof kozijnen in Groningen. Naast levering kunnen wij onze kunststof producten ook voor u monteren. In de afgelopen jaren hebben wij mooie opdrachten mogen uitvoeren in deze provincie. Er wordt steeds vaker gekozen voor kunststof kozijnen in plaats van houten varianten. Dit niet voor niets, want het heeft de voordelen van kunststof én de look-en-feel van hout. De afgelopen jaren is door innovaties op het gebied van kwaliteit, afwerking én onderhoud veel verbeterd.

Leverancier van ALKU kozijnen

Na jarenlange ervaring in de kunststof kozijnen sector is in 2005 MTD opgericht. Met meer van 15 jaar ervaring zijn we uitgegroeid tot een stabiele en zeer ervaren partij wat zich richt op het leveren en monteren van kunststof producten. MTD Montage is daarom ook trotse leverancier van kwaliteitsmerk ALKU kunststof kozijnen. Vanuit onze showroom in Stiens (Friesland) zijn wij actief in alle noordelijke provincies, waaronder Groningen. Naast kozijnen vallen ook kunststof deuren, schuifpuien, gevelbekleding en dakkapellen onder onze dienstverlening.

Contact opnemen


Projecten in Groningen

Kunststof kozijnen in Marum (Groningen)

Alku kozijnen in Marum (Groningen)

Kunststof kozijnen in Groningen stad

Kunststof kozijnen in Groningen stad

Kunststof kozijnen in Groningen

Kunststof kozijnen in Groningen

Overtuigd van de voordelen?

of bel 058 – 257 33 88

Kunststof kozijnen kopen?

Zijn uw oude of houten kozijnen toe aan vervanging? U kunt dan overwegen om kunststof kozijnen te kopen. Waar ook in Groningen, onze specialisten komen graag bij u langs om nieuwe kunststof kozijnen te plaatsen. Als u uw woning of kantoor wilt verduurzamen dan zijn kunststof kozijnen een uitstekende keuze. Bij MTD bent u verzekerd dat kozijnen van duurzaam materiaal zijn gemaakt. Daarnaast hebben de kozijnen een uitstekende isolatiewaarde waardoor u lekker kunt besparen op uw energielasten.

Kunststof kozijnen kopen in Groningen? Informeer vrijblijvend bij MTD!

Tips voor onderhoud van kunststof kozijnen

Hoewel kunststof kozijnen een uitermate duurzame keuze is. Ze zijn daarnaast ook nog eens onderhoudsarm. Het is in tegenstelling tot houten kozijnen niet meer nodig om ze periodiek opnieuw te verven. Het enige wat je hoeft te doen is ze af en toe af te nemen met een sopje. Lees onze tips voor het onderhouden van kunststof kozijnen.

Lees ook hoe u uw woning kunt ventileren en de luchtvochtigheid in huis kunt reguleren met onze kunststof kozijnen in Groningen.