Kunststof kozijnen in Friesland bij MTD Kunststof

MTD Kunststof uit Stiens (Friesland) is gespecialiseerd in levering en montage van kunststof kozijnen. Ook kunststof deuren, schuifpuien, gevelbekleding en dakkapellen vallen onder onze dienstverlening. Afgelopen jaren hebben kunststof kozijnen flink aan populariteit gewonnen. Dit product is door innovatie op het gebied van kwaliteit, afwerking en onderhoud flink verbeterd. Hierdoor kiezen steeds meer mensen voor deze duurzame en energiebesparende kozijnen.

Leverancier van ALKU

Tien jaar geleden zijn wij begonnen als eenmanszaak. Maar ondertussen is ons bedrijf uitgegroeid tot een serieuze partij in de kunststof kozijnenmarkt en richt zich op het leveren en monteren van alles in relatie tot kunststof. MTD Kunststof & Montage is de trotse leverancier van het kwaliteitsmerk ALKU in Friesland. In onze showroom in Stiens (Friesland) kunt u diverse uitvoeringen van onze kunststof producten bewonderen.

ALKU

Voordelen van kunststof kozijnen

  • Duurzaam
  • Onderhoudsarm
  • Brandvertragend
  • Goede isolatie
  • Inbraak vertragend

Kunststof kozijnen hebben verschillende voordelen. Ze zijn duurzaam, onderhoudsarm en brandvertragend. Daarnaast bieden ze goede isolatie en vertragen ze inbraken. Kunststof kozijnen gaan lang mee zonder veel onderhoud. U hoeft ze niet regelmatig te schilderen of te beitsen. Ze zijn ook brandvertragend en dragen niet bij aan de verspreiding van brand. Daarnaast bieden ze uitstekende isolatie, waardoor warmteverlies wordt verminderd en energie-efficiëntie wordt bevorderd. Bovendien verminderen ze geluidsoverlast. Tot slot vertragen kunststof kozijnen inbraken door hun stevigheid en beveiligingsfuncties. Ze verhogen de veiligheid van uw woning of gebouw. Kortom, kunststof kozijnen zijn een slimme keuze voor wie betrouwbare en efficiënte kozijnen wil.

Offerte aanvragen
* Altijd vrijblijvend en binnen twee werkdagen in huis