Leverancier van Finstral kunststof kozijnen IN FRIESLAND

Finstral kunststof kozijnenMet MTD Montage kiest u voor een uniek product! Wij zijn het enige montagebedrijf in het Noorden dat kunststof kozijnen van Finstral plaatst. Finstral kunststof kozijnen is de enige leverancier die gebruik mag maken van de ingewalste houtnerf! Voordeel voor u is niet alleen een onvergelijkbaar mooie uitstraling, maar ook een extra hard oppervlakte waardoor het materiaal nog minder snel beschadigt en minder gevoelig is voor vuilaanslag.

Finstral kozijnen; Uniek design, duurzaam en scherp geprijsd!

Met uw keuze voor Finstral kunststof kozijnen kiest u niet alleen voor een uniek design, duurzaamheid en een scherpe prijs. U levert ook een actieve bijdrage aan het milieu! Door een betere isolatie bespaart u op uw energiegebruik en uw kozijnen kunnen volledig gerecycled worden!

Bovendien heeft u met Finstral kozijnen geen schilder meer nodig en blijven dus ook verf- en oplosmiddelen het milieu bespaard!

Offerte aanvragen
* Altijd vrijblijvend en binnen twee werkdagen in huis

Enkele voordelen van Finstral kozijnen op een rij

  • Uitstekende isolatie. In de zomer een koele woning, in de winter een warme woning. Het verhoogt het comfort in de woning en bespaard ook nog eens stookkosten.
  • Zon- en hittewering. Door zonwerende beglazing is het mogelijk om energie op de buitenkant te absorberen waardoor het nooit te warm wordt in huis.
  • Wind & waterdicht. Alle kunststof kozijnen van Finstral worden bouwkundig getest zo nauwkeurig gemonteerd en dat de woning tegen alle weertypen bestand is.
  • Geluid isolerend. De kozijnen en geluidswerende beglazing van Finstral zorgen voor optimale geluidsisolatie/geluidswering.
  • Beveiliging tegen inbraak. Veiligheidsbeslag en massieve sluitdelen zijn standaard aanwezig bij Finstral kozijnen. Uw huis is dus zeer goed beschermd tegen inbraak.
  • Bescherming tegen letselschade. Grote raamoppervlaktes maken de kans op letselschade groter. Daarom kunnen Finstral kozijnen worden voorzien van gehard veiligheidsglas.
  • Maatwerk en design. Finstral maakt haar kozijnen altijd op maat qua functionaliteit en vorm. Zodat deze altijd op uw wensen en woonruimte worden afgestemd.