Een goed geïsoleerde woning is de laatste jaren steeds belangrijker geworden. Met een goede isolatie bespaart u flink op uw energiekosten. Daarnaast houdt u zomers de warmte buiten en in de winter zit u binnen lekker warm. Goed voor de portemonnee en goed voor het milieu. Door voor kunststof kozijnen te kiezen, maakt u ook meteen de keuze voor duurzaamheid. Kunststof kozijnen worden namelijk op een duurzame manier geproduceerd, dus heeft u nog een extra reden om te kiezen voor al het goede van kunststof kozijnen.

Duurzame kozijnen

Door de manier van produceren, het weinige onderhoud en de goede isolatie maken onze kunststof kozijnen erg duurzaam. Bij de productie van kunststof kozijnen worden grondstoffen gebruikt die voldoen aan de strengste eisen op het gebied van kwaliteit, duurzaamheid, recycling en gezondheidsbescherming.

Oude kunststof producten worden ontleed, gescheiden en vervolgens vermalen tot nieuwe kunststof korrels. Deze korrels vormen de basis voor de verdere producties van onze kozijnen en andere producten zoals o.a. daggoten en gevelbekleding.

Duurzaamheid: VKG keurmerk voor ALKUDe producten van onze leveranciers worden dus op verantwoordelijke wijze geproduceerd. MTD Kunststof werkt dan ook alleen samen met kwalitatieve en erkende leveranciers, zoals bijvoorbeeld ALKU. Deze leverancier is gecertificeerd door het VKG (Vereniging Kunststof Gevelelementenindustrie) als duurzaam en milieubewuste producent van kunststof kozijnen.