Een goed geïsoleerde woning is de laatste jaren steeds belangrijker geworden. Met een goede isolatie kunt u flink besparen op energiekosten. Daarnaast houdt u zomers de warmte buiten en in de winter zit u binnen lekker warm. Goed voor de portemonnee en het milieu. Ook de duurzame vorm van productie is een belangrijk element om voor kunststof kozijnen te kiezen.

Duurzame kozijnen

Door de manier van produceren, het weinige onderhoud en de goede isolatie maken onze kunststof kozijnen erg duurzaam. Bij de productie van worden grondstoffen gebruikt die voldoen aan de strengste eisen op het gebied van kwaliteit, duurzaamheid, recycling en gezondheidsbescherming.

Oude kunststof producten worden ontleed, gescheiden en vervolgens vermalen tot nieuwe kunststof korrels. Deze korrels vormen de basis voor de verdere producties van onze kozijnen en andere producten zoals o.a. de daggoten en gevelbekleding.

Duurzaamheid: VKG keurmerk voor ALKUDe producten van onze leveranciers worden op verantwoordelijke wijze geproduceerd. MTD Kunststof werkt dan ook alleen met enkele kwalitatieve en erkende leveranciers als Finstral en ALKU samen. Onze leverancier ALKU is gecertificeerd door het VKG (Vereniging Kunststof Gevelelementenindustrie) als duurzaam en milieubewuste producent van kunststof kozijnen.