Specialist kunststof kozijnen, ook in Drenthe

Ook in Drenthe wordt er steeds vaker gekozen voor kunststof kozijnen in plaats van houten varianten, zoals in Vries, Assen en Hooghalen. Dit niet voor niets, want kunststof kozijnen hebben alle voordelen van kunststof én de look-en-feel van hout. In de afgelopen jaren zijn kunststof kozijnen door innovaties op het gebied van kwaliteit, afwerking én onderhoud erg verbeterd.

ALKU kunststof kozijnen

MTD Kunststof & Montage bedient al sinds 2005 vanuit Stiens alle noordelijke provincies met kunststof kozijnen, waaronder het mooie Drenthe. Wij werken al jaren met het kwaliteitsmerk ALKU kunststof kozijnen en zijn trots om leverancier te zijn van dit topmerk. Naast kunststof kozijnen leveren wij ook kunststof deuren, kunststof schuifpuien, kunststof gevelbekleding en kunststof dakkapellen. Wij hebben onze eigen installatiemonteurs in dienst die al onze kunststof producten ook in Drenthe komen monteren. Daarnaast werken we desgewenst ook samen met uw eigen aannemer.

MTD Kunststof & Montage heeft in de afgelopen jaren mooie opdrachten met kunststof kozijnen mogen uitvoeren in de provincie Drenthe. Bekijk hieronder een selectie van onze Drentse projecten.

Contact opnemen


Projecten in Drenthe

Kunststof Kozijnen Assen 18

Kozijnen en deuren in Assen

Kunststof kozijnen Vries (16)

Kozijnen, deuren en dakkapel in Vries

Houtnerfstructuur kunststof kozijnen in Hooghalen.

Houtnerfstructuur kozijnen in Hooghalen

Overtuigd van de voordelen van kunststof kozijnen?

of bel 058 – 257 33 88

Kunststof kozijnen als alternatief voor hout

Zijn uw houten kozijnen toe aan vervanging? Overweeg dan om kunststof kozijnen te kopen. Waar ook in Drenthe woont, de specialisten van MTD Kunststof & Montage komen graag bij u langs om nieuwe kunststof kozijnen te plaatsen. Onze kozijnen hebben een uitstekende isolatiewaarde, waardoor meteen gaat besparen op uw energielasten. Kunststof kozijnen dragen dus direct bij aan de verduurzaming van uw woning, kantoor of bedrijfspand. Bovendien worden onze kunststof kozijnen ook nog eens duurzaam geproduceerd.

Informeer vrijblijvend bij MTD Kunststof & Montage!

Tips voor onderhoud van kunststof kozijnen

Hoewel kunststof kozijnen een uitermate duurzame keuze is, zijn ze daarnaast ook nog eens onderhoudsarm. In tegenstelling tot de andere provincies wordt het in Drenthe in de winter net iets kouder dan in de rest van Nederland en regent het gemiddeld ook iets meer. Dan is het een bijkomend voordeel dat kunststof kozijnen weinig onderhoud nodig hebben en uitstekend bestand zijn tegen weersinvloeden. In tegenstelling tot houten kozijnen is het bijvoorbeeld niet meer nodig om periodiek opnieuw te schilderen. Het enige wat u hoeft te doen is de kunststof kozijnen af en toe af te nemen met een sopje. Lees onze tips voor het onderhouden van kunststof kozijnen.

Lees ook hoe u uw woning kunt ventileren en de luchtvochtigheid in huis kunt reguleren met onze kunststof kozijnen.