ALKU

De kwaliteit van kunststof kozijnen is de laatste jaren flink verbeterd. Tegenwoordig worden daardoor steeds vaker houten kozijnen vervangen met een kunststof variant. Hiermee profiteert u van minder onderhoud, lagere energiekosten en een hogere duurzaamheid. Zo plaatst MTD regelmatig kunststof kozijnen in Drachten.

MTD Kunststof levert hoogwaardige producten zoals kozijnen, dakkapellen en gevelbekleding in Friesland en omstreken. Met name in Friesland, Groningen en de Noordoostpolder. Wilt u kunststof kozijnen in Drachten bestellen?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Minne Dol of één van onze (andere) medewerkers neemt graag contact met u op. U bent van harte welkom in onze showroom in Stiens. Hier kunt u diverse mogelijkheden voor kozijnen en dakkapellen zelf bekijken.

Contact opnemen

"*" geeft vereiste velden aan

Stap 1 van 2

Naam*
Adres*

Project in Drachten

Kunststof kozijnen in Drachten voor bestaande & nieuwbouw huizen

MTD levert voor zowel nieuwbouw en bestaande bouw kunststof kozijnen. Bij bestaande bouw worden steeds vaker houten kozijnen vervangen door kunststof versies. Het voordeel van kunststof kozijnen is o.a. het eenvoudige onderhoud en de duurzaamheid van de producten. Voor kunststof kozijnen in Drachten bent u dus aan het juiste adres bij MTD. Of u nu een nieuwbouw huis laat bouwen, of enkel bestaande kozijnen wilt vervangen. Informeer naar de mogelijkheden.

Showroom met kozijnen en dakkapellen omgeving Drachten

In onze showroom nabij Drachten kunt u altijd langskomen om onze producten in het echt te bekijken. U bent tijdens openingstijden van harte welkom op de Seerob 34 in Stiens. Maakt u liever een afspraak, vul dan bovenstaand formulier in en wij nemen contact met u op. Onder het genot van een kop koffie informeren wij u graag over de mogelijkheden van kunststof kozijnen van MTD.

Onze projecten met o.a. kunststof kozijnen in Drachten. Bekijk de projecten