ALKU

Kunststof kozijnen worden steeds vaker ingezet als alternatief voor houten kozijnen. MTD Kunststof levert kwaliteit kozijnen van ALKU. Deze voldoen aan de hoogste eisen op gebied van duurzaamheid, onderhoud en energiebesparing. Zo plaatst MTD regelmatig kunststof kozijnen in Dokkum.

MTD Kunststof levert hoogwaardige producten zoals kozijnen, dakkapellen en gevelbekleding in Friesland en omstreken. Met name in Friesland, Groningen en de Noordoostpolder. Wilt u kunststof kozijnen in Dokkum bestellen?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Minne Dol of één van onze (andere) medewerkers neemt graag contact met u op. U bent van harte welkom in onze showroom in Stiens. Hier kunt u diverse mogelijkheden voor kozijnen en dakkapellen en dakgoten zelf bekijken.

Contact opnemen

"*" geeft vereiste velden aan

Stap 1 van 2

Naam*
Adres*

Kunststof kozijnen in Dokkum voor bestaande & nieuwbouw huizen

MTD levert voor zowel nieuwbouw en bestaande bouw kunststof kozijnen. Bij bestaande bouw worden steeds vaker houten kozijnen vervangen door kunststof versies. Het voordeel van kunststof kozijnen is o.a. het eenvoudige onderhoud en de duurzaamheid van de producten. Voor kunststof kozijnen in Dokkum bent u dus aan het juiste adres bij MTD. Of u nu een nieuwbouw huis laat bouwen, of enkel bestaande kozijnen wilt vervangen. Informeer naar de mogelijkheden.

Showroom met kozijnen en dakkapellen omgeving Dokkum

In onze showroom nabij Dokkum kunt u altijd langskomen om onze producten in het echt te bekijken. U bent tijdens openingstijden van harte welkom op de Seerob 34 in Stiens. Maakt u liever een afspraak, vul dan bovenstaand formulier in en wij nemen contact met u op. Onder het genot van een kop koffie informeren wij u graag over de mogelijkheden van kunststof kozijnen van MTD.

Onze projecten met o.a. kunststof kozijnen in Dokkum. Bekijk de projecten