Leverancier van ALKU kunststof kozijnen

ALKU logo

MTD is trotse leverancier van het merk ALKU (voorheen Alkuplus) voor kunststof kozijnen. Hierdoor kunnen wij u een extra uitgebreid assortiment aanbieden. ALKU is gevestigd in Tilburg en een gerenommeerd bedrijf met een focus op kwaliteit. Daarbij vinden ze het belangrijk om een betaalbare kwaliteit kunststof kozijnen aan te bieden.

Met ALKU kozijnen kunt u uw persoonlijke wensen helemaal vormgeven. Vrijwel alle ontwerpen en indelingen zijn mogelijk. Het ALKU-programma sluit altijd aan bij uw smaak en type woning. Ook in bijzondere vormen als getoogd (gebogen bovenkant), rond en afwijkende hoeken.

ALKU kozijnen, voor levenslang zorgeloos genieten

ALKU kunststof kozijnen zijn verkrijgbaar is meerdere profielseries. ALKU kozijnen zijn altijd optimaal energiebesparend, met een oneindig lange levensduur, inbraakwerend, betaalbaar, onderhoudsarm en natuurlijk in diverse kleuren beschikbaar. Dat de producten van ALKU duurzaam zijn blijkt wel uit het feit dat zij het VKG-keurmerk dragen.

Naast kunststof kozijnen kunt u ook bij MTD Montage kunststof voordeuren, schuifpuien, dakkapellen, rolluiken of horsystemen van ALKU bij ons bestellen.

Offerte aanvragen
* Altijd vrijblijvend en binnen twee werkdagen in huis


Voordelen van ALKU kozijnen op een rij

Kozijn profielen

Meerdere soorten profielen

Kozijnen zijn in diverse soorten en maten profielen te verkrijgen. Daardoor is voor iedere woning altijd bijpassend profiel.

Pictogram kleurenpalet

Ruime keuze uit kleuren

Door een speciaal filmlaagje over de basis kunststof kozijnen aan te brengen ontstaan er unieke kleuren en ongevoelig voor kleurverandering.

Pictogram voor schilderwerk

Nooit meer schilderen

In tegenstelling tot de houten variant zijn de kunststof kozijnen ongevoelig voor kleurverandering is schilderen niet meer nodig! Het enige onderhoud wat je hoeft uit te voeren is af en toe schoonmaken.

Duurzame keuze

Energiebesparend

Door het toepassen van IKD®-technologie zijn de kozijnen van Alku zeer goed isolerend. Hierdoor bespaar je niet alleen energie maar ook geld.

Inbraakpreventie

Voorzien van veiligheidskeurmerk

ALKU kozijnen voldoen aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen en de sluitsystemen en ventilatieroosters voldoen aan de eisen van Stichting Kwaliteit Gevelbouw (SKG).

Betaalbaar

Betaalbaar en milieuvriendelijk

Doordat de kunststof kozijnen van ALKU een zeer lange levensduur hebben is het niet alleen een goede investering, zijn de kozijnen ook nog eens milieuvriendelijk.