Steeds meer mensen zien de de unieke voordelen van kunststof kozijnen, zeker nu het ook dezelfde uitstraling kan hebben als hout. Het is dan ook niet verbazingwekkend dat kozijnen gemaakt van kunststof  een enorme opmars maakt. MTD Montage uit Stiens (Friesland) levert oplossingen voor alle stijlen, traditioneel en eigentijds. Het kunststof materiaal van onze kozijnen is uitermate duurzaam, onderhoudsvrij en zeer comfortabel. U bent daardoor verzekerd van topkwaliteit, scherpe prijzen, zeer deskundige montage en een ijzersterke garantie.

Houtlook kozijnen van kunststof

Kunststof kozijnen zijn afgelopen jaren flink doorontwikkeld, zoals o.a. de verbetering in de uitstraling. Zo hebben kunststof kozijnen nu dezelfde uitstraling als houten kozijnen. De details zijn zo uitgewerkt dat de houtnerven worden nagebootst. Zo kunt u genieten van de authentieke uitstraling van hout én van het comfort van kunststof.

Contact opnemen

 


Uitgelichte projecten

Wij gaan voor topkwaliteit!

Kunststof kozijnen in Groningen

Kunststof kozijnen Groningen (10)

Kunststof kozijnen in Dokkum

Kunststof kozijnen Dokkum - Fam. Boon (28)

Kozijnen met aluminium buitenzijde in Friesland

Nieuwbouw woning aluminium en kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen in Drenthe met houtnerfstructuur

Kunststof Kozijnen Houtnerfstructuur Drenthe (Hooghalen)

Op zoek naar nieuwe kozijnen? Vrijblijvend contact opnemen


 

Kunststof kozijnen van ALKU

ALKUWij zijn trotse distributeur van ALKU kunststof kozijnen. Hierdoor kunnen wij u een extra uitgebreid assortiment aanbieden. ALKU is een gerenommeerd bedrijf met een focus op kwaliteit. Daarbij vinden ze het belangrijk om een betaalbare kwaliteit kozijnen aan te bieden. Eén ontwikkeling van ALKU is het imiteren van houten kozijnen. De folies met houtnerfstructuur zijn zo realistisch dat het onderscheid tussen houten en kunststof kozijnen nauwelijks nog is te zien.

Naast kunststof kozijnen kunt u ook bij MTD Montage kunststof voordeuren, schuifpuien, dakkapellen, rolluiken of horsystemen van het merk ALKU bij ons bestellen.

Maak vrijblijvend een afspraak voor een bezoek in onze showroom in Stiens (Friesland).

Kunststof kozijnen van Finstral

FinstralMTD Kunststof is het enige montagebedrijf in Noord-Nederland dat Finstral kozijnen plaatst. Als enige leverancier mag Finstral gebruik maken van de ingewalste houtnerf! Voordeel voor u is niet alleen een onvergelijkbaar mooie uitstraling, maar ook een extra hard oppervlakte waardoor het materiaal nog beter bestand is tegen beschadigingen en minder gevoelig is voor vuilaanslag. Met MTD Montage en Finstral kozijnen kiest u voor een uniek product!

Met uw keuze voor Finstral kunststof kozijnen kiest u niet alleen voor een uniek design, duurzaamheid en een scherpe prijs. U levert ook een actieve bijdrage aan het milieu! Doordat een betere isolatie plaatsvindt bespaart u op uw energiegebruik en uw kozijnen kunnen volledig gerecycled worden! Bovendien heeft u geen schilder meer nodig en blijven dus ook verf- en oplosmiddelen het milieu bespaard!

 

Levering en montage van kozijnen in Friesland

Wat 10 jaar geleden begon als eenmanszaak is ondertussen uitgegroeid tot een serieuze partij wat zich richt op het leveren en monteren van alles in relatie tot kunststof. MTD Montage is daarom ook trotse leverancier van kwaliteitsmerken ALKU en Finstral kunststof kozijnen Friesland. Onze showroom in Stiens (Friesland) is o.a. de grootste Finstral kozijnen showroom van Nederland! Naast kozijnen kunt u ook bij MTD terecht voor o.a. dakkapellen, schuifpuien, gevelbekleding en daggoten.

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met u mee!

Contact opnemen of bel met 058 – 257 3388

Voordelen van kunststof kozijnen

  • Duurzaam
  • Onderhoudsarm
  • Brandvertragend
  • Goede isolatie
  • Inbraak vertragend