Steeds meer mensen zien de de unieke voordelen van kunststof kozijnen, zeker nu het ook dezelfde uitstraling kan hebben als hout. Het is dan ook niet verbazingwekkend dat kozijnen gemaakt van kunststof  een enorme opmars maakt. MTD Montage uit Stiens (Friesland) levert oplossingen voor alle stijlen, traditioneel en eigentijds. Het kunststof materiaal van onze kozijnen is uitermate duurzaam, onderhoudsarm en zeer comfortabel. U bent daardoor verzekerd van topkwaliteit, scherpe prijzen, zeer deskundige montage en een ijzersterke garantie.

Houtlook kozijnen van kunststof

Afgelopen jaren heeft er een flinke doorontwikkeling plaatsgevonden. Zo kunnen kunststof kozijnen nu o.a. een houtlook uitstraling krijgen met haakse hoekverbindingen en het toepassen van houtnerffolie. De details zijn zo uitgewerkt dat de houtnerven worden nagebootst. Zo kunt u genieten van de authentieke uitstraling van hout én van het comfort van kunststof.

Contact opnemen


Kunststof kozijnen van ALKU

ALKUWij zijn trotse distributeur van ALKU kunststof kozijnen. Hierdoor kunnen wij u een extra uitgebreid assortiment aanbieden. ALKU is een gerenommeerd bedrijf met een focus op kwaliteit. Daarbij vinden ze het belangrijk om een betaalbare kwaliteit kozijnen aan te bieden. Eén ontwikkeling van ALKU is het imiteren van houten kozijnen. De folies met houtnerfstructuur zijn zo realistisch dat het onderscheid tussen houten en kunststof kozijnen nauwelijks nog is te zien.

Naast kozijnen kunt u ook bij MTD Montage kunststof voordeuren, schuifpuien, dakkapellen, rolluiken of horsystemen van het merk ALKU bij ons bestellen.

Maak vrijblijvend een afspraak voor een bezoek in onze showroom in Stiens (Friesland).

Kunststof kozijnen van Finstral

FinstralMTD Kunststof is het enige montagebedrijf in Noord-Nederland dat Finstral kozijnen plaatst. Als enige leverancier mag Finstral gebruik maken van de ingewalste houtnerf! Voordeel voor u is niet alleen een onvergelijkbaar mooie uitstraling, maar ook een extra hard oppervlakte waardoor het materiaal nog beter bestand is tegen beschadigingen en minder gevoelig is voor vuilaanslag. Met MTD Montage en Finstral kozijnen kiest u voor een uniek product!

Met uw keuze voor Finstral kunststof kozijnen kiest u niet alleen voor een uniek design, duurzaamheid en een scherpe prijs. U levert ook een actieve bijdrage aan het milieu! Doordat een betere isolatie plaatsvindt bespaart u op uw energiegebruik en uw kozijnen kunnen volledig gerecycled worden! Bovendien heeft u geen schilder meer nodig en blijven dus ook verf- en oplosmiddelen het milieu bespaard!

Op zoek naar nieuwe kozijnen? Vrijblijvend contact opnemen

Regio’s

MTD is onder andere actief in de volgende regio’s

Levering en montage van kozijnen in Friesland

Wat 10 jaar geleden begon als eenmanszaak is ondertussen uitgegroeid tot een serieuze partij wat zich richt op het leveren en monteren van alles in relatie tot kunststof. MTD Montage is daarom ook trotse leverancier van kwaliteitsmerken ALKU en Finstral kunststof kozijnen Friesland. Onze showroom in Stiens (Friesland) is o.a. de grootste Finstral kozijnen showroom van Nederland! Naast kozijnen kunt u ook bij MTD terecht voor o.a. dakkapellen, schuifpuien, gevelbekleding en daggoten.

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met u mee!

Opgeleverd project: Kunststof kozijnen in Dokkum

Kunststof kozijnen Dokkum - Fam. Boon (28)

Bekijk dit project

Kunststof kozijnen in Groningen

MTD heeft jarenlange ervaring in het leveren én monteren van kunststof kozijnen. Ook in Groningen leveren en plaatsen wij met alle plezier onze producten. Voor zowel de particulier als zakelijke markt leveren wij graag kunststof kozijnen in Groningen. Hier heeft MTD ondertussen dan ook meerdere projecten opgeleverd. Met enkele mooie projecten in hartje Groningen Stad, maar ook daarbuiten. We werken uitsluitend met kwaliteitsmerken ALKU én Finstral.

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met u mee!

Opgeleverd project: Kunststof kozijnen in Groningen Stad

Kunststof kozijnen Groningen (10)

Bekijk project

Kunststof kozijnen in Drenthe

Net als de andere twee noordelijke provincies is MTD ook actief in Drenthe. Hier hebben wij in de afgelopen jaren reeds mooie projecten mogen uitvoeren. Rechtstreeks aan particulieren maar ook vaak in samenwerking met bouwbedrijven. MTD heeft veel ervaring met het plaatsen van kunststof kozijnen en bouwbedrijven maken graag gebruik van onze expertise. Door specialiteiten te combineren wordt de beste kwaliteit geleverd. Ook voor kunststof kozijnen in Drenthe.

Op zoek naar kunststof producten voor uw woning of (bedrijfs)pand? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met u mee!

Opgeleverd project: Kunststof kozijnen in Drenthe met houtnerfstructuur

Kunststof Kozijnen Houtnerfstructuur Drenthe (Hooghalen)

Bekijk dit projectVoordelen

Vijf voordelen van kunststof kozijnen uitgelicht!

Duurzaamheid

Kunststof kozijnen hebben weinig onderhoud nodig en hebben een zeer goede isolatie. Bij de productie worden grondstoffen gebruikt die aan strenge eisen voldoen op het gebied van o.a. kwaliteit, duurzaamheid en recycling. Zo worden bijvoorbeeld oude kunststof producten omgezet naar korrels die worden hergebruikt in nieuwe kunststof kozijnen.

Uitstekende isolatie

De kozijnen van MTD hebben een zeer hoge isolatiewaarde. Dit komt door het gebruik van de laatste innovaties op zoals PIR-schuim, een 4- of 5-kamersysteem als windkering. Voor de beglazing kan worden gekozen uit dubbele of zelfs 3-dubbele beglazing. Alles resulterend in minder stoken en dus lagere energiekosten.

Onderhoudsarm

Met de aanschaf van kunststof kozijnen hoef je je geen zorgen meer te maken over onderhoud. Je hoeft namelijk nooit meer te schilderen. Geen gedoe meer met verf en beits, de kosten voor een onderhoudsbeurs worden bespaard. Niet alleen de duurzaamheid en isolatie maakt investeren in kunststof kozijnen interessant. Het enige wat je nodig heb is een sopje.

Brandwerend (veiligheid)

Kunststof is in tegenstelling tot hout zeer moeilijk ontvlambaar. Het reageert ook niet op warmte zoals plastic dat wel doet. Dit betekent dat kunststof kozijnen een eventuele brand niet verspreiden maar juist tegengaan. Als je kiest voor kunststof kozijnen met een houtnerfstructuur geniet je dus van de voordelen van hout én van kunststof kozijnen.

Inbraak vertragend (veiligheid)

Naast de duurzaamheid, hoge isolatiewaarde en het weinige onderhoud zijn onze kozijnen zeer goed beveiligd tegen inbrekers. De sluitsystemen en ventilatieroosters voldoen aan de eisen van de Stichting Kwaliteit Gevelbouw (SKG) en Politiekeurmerk Veilig Wonen. Deuren worden bijvoorbeeld standaard voorzien van terugverende krukken én vijfpuntssluitingen.

Overtuigd van de voordelen? Neem vrijblijvend contact op of bel 058 – 257 3388