Steeds meer mensen zien de de unieke voordelen van kunststof kozijnen, zeker nu het ook dezelfde uitstraling kan hebben als hout. Het is dan ook niet verbazingwekkend dat kozijnen gemaakt van kunststof  een enorme opmars maakt. MTD Montage uit Stiens (Friesland) levert oplossingen voor alle stijlen, traditioneel en eigentijds. Het materiaal van onze kozijnen is uitermate duurzaam, onderhoudsarm en zeer comfortabel. U bent daardoor verzekerd van topkwaliteit, scherpe prijzen, zeer deskundige montage en een ijzersterke garantie.

Houtlook kozijnen van kunststof

Afgelopen jaren heeft er een flinke doorontwikkeling plaatsgevonden voor houtlook kozijnen van kunststof. Zo kunnen onze kozijnen tegenwoordig een houtlook uitstraling krijgen met haakse hoekverbindingen en het toepassen van houtnerffolie. De details zijn zo uitgewerkt dat de houtnerven worden nagebootst. Zo kunt u genieten van de authentieke uitstraling van hout én van het comfort van kunststof.

Kunststof kozijnen van ALKU

Wij zijn trotse distributeur van ALKU kunststof kozijnen. Hierdoor kunnen wij u een extra uitgebreid assortiment aanbieden. ALKU is een gerenommeerd bedrijf met een focus op kwaliteit. Daarbij vinden ze het belangrijk om een betaalbare kwaliteit kozijnen aan te bieden. Eén ontwikkeling van ALKU is het imiteren van houten kozijnen. De folies met houtnerfstructuur zijn zo realistisch dat het onderscheid tussen houten en kozijnen van kunststof nauwelijks nog is te zien.

Naast kozijnen kunt u ook bij MTD Montage kunststof (voor)deuren, schuifpuien, dakkapellen, rolluiken of horsystemen van het merk ALKU bij ons bestellen.

Maak vrijblijvend een afspraak voor een bezoek in onze showroom in Stiens (Friesland).

ALKU

Op zoek naar nieuwe kozijnen?

Vrijblijvend informeren

Werkzaam in Noord-Nederland

MTD is onder andere actief in de volgende regio’s

Levering en montage van kozijnen in Friesland

Wat 10 jaar geleden begon als eenmanszaak is ondertussen uitgegroeid tot een serieuze partij wat zich richt op het leveren en monteren van alles in relatie tot kunststof. MTD Montage is daarom ook trotse leverancier van o.a. kwaliteitsmerk ALKU kozijnen in Friesland. Naast kozijnen kunt u ook bij MTD terecht voor o.a. dakkapellen, schuifpuien, gevelbekleding en dakgoten.

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met u mee!

Opgeleverd project: Kozijnen en deuren voor boerderij in Ureterp

Kunststof kozijnen voor Boerstreek Ureterp 15

Bekijk dit project

Kunststof kozijnen in Groningen

MTD heeft jarenlange ervaring in het leveren én monteren van kunststof kozijnen. Ook in Groningen leveren en plaatsen wij met alle plezier onze producten. Voor zowel de particulier als zakelijke markt leveren wij graag onze kozijnen in Groningen. Hier heeft MTD ondertussen dan ook meerdere projecten opgeleverd. Met enkele mooie projecten in hartje Groningen Stad, maar ook daarbuiten. We werken uitsluitend met kwaliteitsmerken zoals ALKU.

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met u mee!

Opgeleverd project: Kozijnen in Groningen Stad

Kunststof kozijnen Groningen (10)

Bekijk project

Kunststof kozijnen in Drenthe

Net als de andere twee noordelijke provincies is MTD ook actief in Drenthe. Hier hebben wij in de afgelopen jaren reeds mooie projecten mogen uitvoeren. Rechtstreeks aan particulieren maar ook vaak in samenwerking met bouwbedrijven. MTD heeft veel ervaring met het plaatsen van kunststof kozijnen en bouwbedrijven maken graag gebruik van onze expertise. Door specialiteiten te combineren wordt de beste kwaliteit geleverd. Ook voor kunststof kozijnen in Drenthe.

Op zoek naar kunststof producten voor uw woning of (bedrijfs)pand? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met u mee!

Opgeleverd project: Kozijnen in Drenthe met houtnerfstructuur

Kunststof Kozijnen Houtnerfstructuur Drenthe (Hooghalen)

Bekijk dit project

Voordelen

Vijf voordelen van kunststof kozijnen uitgelicht!

Pictogram voor duurzaamheid

Duurzaamheid

Kunststof kozijnen hebben weinig onderhoud nodig en hebben een zeer goede isolatie. Bij de productie worden grondstoffen gebruikt die aan strenge eisen voldoen op het gebied van o.a. kwaliteit, duurzaamheid en recycling. Zo worden bijvoorbeeld oude producten omgezet naar korrels die worden hergebruikt in nieuwe kozijnen van kunststof.

Pictogram voor schilderwerk

Onderhoudsarm

Met de aanschaf van kunststof kozijnen hoef je je geen zorgen meer te maken over onderhoud. Je hoeft namelijk nooit meer te schilderen. Geen gedoe meer met verf en beits, de kosten voor een onderhoudsbeurs worden bespaard. Niet alleen de duurzaamheid en isolatie maakt investeren in kunststof uitgevoerde kozijnen interessant. Het enige wat je nodig heb is een sopje.

Pictogram voor brandwerende functie

Brandwerend (veiligheid)

Kunststof is in tegenstelling tot hout zeer moeilijk ontvlambaar. Het reageert ook niet op warmte zoals hout dat wel doet. Dit betekent dat kunststof kozijnen een eventuele brand niet verspreiden maar juist tegengaan. Als je kiest voor kozijnen met een houtnerfstructuur geniet je dus van de voordelen van een houten uitstraling en het onderhoudarme van kunststof.

Pictogram inbraakpreventie

Inbraak vertragend (veiligheid)

Naast de duurzaamheid, hoge isolatiewaarde en het weinige onderhoud zijn onze kozijnen zeer goed beveiligd tegen inbrekers. De sluitsystemen en ventilatieroosters voldoen aan de eisen van de Stichting Kwaliteit Gevelbouw (SKG) en Politiekeurmerk Veilig Wonen. Deuren worden bijvoorbeeld standaard voorzien van terugverende krukken én vijfpuntssluitingen.

Overtuigd van de voordelen?

Neem vrijblijvend contact op

of bel 058 – 257 3388

Veelgestelde vragen

Hoe onderhoud ik kunststof kozijnen?

Kunststof kozijnen zijn onderhoudsarm, ze zijn niet vrij van onderhoud. Het beste is om kozijnen één a twee keer per jaar schoon te maken. Direct het sluitwerk zoals de sluitposten en scharnieren even ‘smeren’ zorgt voor een extra lange levensduur.

Hoe maak ik kunststof kozijnen schoon?

U kunt kunststof kozijnen eenvoudig schoonmaken met een spons en een sopje van groene zeep of autoshampoo. Deze producten zorgen voor een dun beschermlaagje op het kunststof, waardoor eventueel vuil beter wordt afgestoten.
Gebruik bij het schoonmaken nooit chemische of schurende producten. Deze kunnen de kozijnen aantasten.

Wat is de levertijd van kunststof kozijnen?

Doorgaans is de levertijd 10 tot 12 weken na het akkoord voor de opdracht van levering. Afhankelijk van de opdracht én het type en uitvoering van het kozijn. Bij iedere opdracht wordt specifiek aangegeven hoelang de levertijd zal bedraagt.

Hoelang zit er garantie op kunststof kozijnen?

De garantietermijn voor onze kozijnen bedraagt 10 jaar vanaf levering en plaatsing.

Welke glassoort zit er in kunststof kozijnen?

Standaard zit er HR++ beglazing in onze kozijnen. Het is mogelijk om voor Triple (drie dubbel) glas, zonwerend, ornamentglas, jaloezieglas e.d. te kiezen. Afhankelijk van uw situatie adviseren wij u graag wat allemaal mogelijk is.

Zijn er ook kunststof kozijnen met het uiterlijk van hout?

Door toepassing van een nerfstuctuur en de rechte houtlook verbindingen aan de buitenzijde van de kozijnen, benaderen onze kunststof kozijnen het uiterlijk van houten kozijnen heel nauwkeurig.