Bent u op zoek naar duurzame en makkelijk te onderhouden gevelbekleding? MTD Kunststof & Montage levert een ruime keuze aan hoogwaardige kunststof gevelbekleding om uw gevels, dakkapellen, carports en dakranden perfect mee af te werken. We maken gebruik van de producten van het Keralit. Dit merk levert producten van topkwaliteit, die duurzaam zijn en in diverse modellen worden geleverd. Wij monteren uitsluitend kunststof gevelbekleding in combinatie met kunststof kozijnen, maar leveren is altijd mogelijk.

Minimale werking en kleurverandering

Waarom zou u kiezen voor onze kunststof gevelbekleding? De gebruikte materialen hebben fantastische eigenschappen. Ze behouden hun kleur, zelfs onder invloed van zon, vocht en warmte. Krimpen of uitzetten bij verschillende weersomstandigheden is minimaal. Uw kunststof gevelbekleding blijft er dus altijd mooi uitzien.

Weinig onderhoud

Het beste van beide werelden komt samen: de uitstraling van hout, maar het gemak van kunststof. Bij MTD Kunststof & Montage begrijpen we dat u niet te veel tijd aan onderhoud wilt besteden. Daarom kunt u vertrouwen op onze kunststof gevelbekleding, die gaat lang mee zonder veel gedoe. Dus nooit meer schuren en verven, alleen af en toe even (laten) reinigen en u bent weer voor een hele lange tijd klaar.

Modellen en kleuren

Bij MTD Kunststof & Montage kunt u kiezen uit meer dan 30 kleuren dak- en gevelpanelen, waarbij diverse houtstructuren beschikbaar zijn. We hebben voor elk pand de geschikte materialen om een strakke, perfecte en onderhoudsvrije afwerking te realiseren.

Projecten met kunststof gevelbekleding

10 jaar garantie!

Onze kunststof gevelbekleding is niet alleen betrouwbaar, maar behoudt ook zijn waarde. We geven u maar liefst 10 jaar garantie op onze gevelbekleding. Kom gerust eens langs in onze showroom in Stiens om de verscheidenheid aan kleuren te bekijken of vraag zonder enige verplichting een offerte aan. We helpen u graag verder!

Duurzaam

De producten voor onze gevelbekleding zijn gemaakt van gerecyclede materialen. Dit is niet alleen veel milieuvriendelijker, maar door het weinige onderhoud en de lange levensduur ook nog eens erg duurzaam. Het kunststof in de gevelbekleding reageert niet op kou of warmte, waardoor het niet kromtrekt. Ook schimmels of vocht kunnen het niet aantasten. We leggen u graag meer uit over de voordelen van onze kunststof gevelbekleding.

Verschillende stijlen gevelbekleding

Keralit Gevelbekleding Traditioneel

Traditioneel model

Dit model wordt al jaren toegepast in de Nederlandse woningbouw door de brede sponning. Hierdoor ontstaat een mooi lijnenspel met strakke lijnen op de gevel.

Keralit Gevelbekleding Karakteristiek

Klassiek model

Het klassieke model is voor woningen met een eigentijdse en klassieke uitstraling en heeft brede overlappende panelen met zachte lijnen door schaduwwerking.

Keralit Gevelbekleding Modern

Modern model

Door de bredere planken en strakke lijnen krijgt dit type gevelbekleding een moderne uitstraling, helemaal in combinatie met het unieke hoeksysteem.

Voordelen

Kozijnen die isolatie / energiezuinig

Duurzame keuze

Bij het produceren van Keralit kunststof gevelbekleding worden duurzame materialen gebruikt. Het gebruikte plastic is namelijk gemaakt van gerecyclede kunststoffen. De materialen gaan minimaal 30 jaar mee en kunnen daarna weer goed worden gerecycled. MTD Kunststof & Montage gebruikt uitsluitend zeer hoge kwaliteit gevelbekleding van het merk Keralit. Lees hier meer over onze duurzame producten.

Niet schilderen / weinig onderhoud

Onderhoudsarm

Onze Keralit producten zijn zeer kleurvast en de kans op verkleuring door de zon is minimaal. Keralit geeft daarom 10 jaar garantie op al haar producten. Dit betekent dus nooit meer schilderen en alleen af en toe even de gevelbekleding schoonmaken met warm water met wat allesreiniger.