Gevelbekleding van kunststof is zeer duurzaam en onderhoudsarm. MTD Montage levert een uitgebreid assortiment kunststof gevelbekleding voor een perfecte afwerking van uw gevels, dakkapellen, carports en dakranden. Hiervoor maakt MTD gebruik van Keralit producten. Deze producten zijn van hoogwaardige kwaliteit, zeer duurzaam en verkrijgbaar in verschillende modellen. Levering van kunststof gevelbekleding is uiteraard altijd mogelijk. Montage van kunststof gevelbekleding gebeurt echter uitsluitend in combinatie met de montage van kunststof kozijnen.

De samenstelling van het materiaal staat garant voor uitstekende eigenschappen zoals kleur-echtheid, zeer geringe uitzetting en ongevoeligheid voor kromtrekken onder invloed van zon, vocht en warmte. Daarnaast wilt u natuurlijk zo weinig mogelijk onderhoud aan uw kunststof gevelbekleding. U kunt de uitstraling van hout toepassen en ondertussen het gemak van kunststof ervaren.

Modellen en kleuren kunststof gevelbekleding

De dak- en gevelpanelen zijn verkrijgbaar in meer dan 30 kleuren, waaronder verschillende houtstructuren. Zo heeft MTD Montage voor ieder pand de juiste materialen voor een strakke, perfecte en onderhoudsvrije afwerking.

Voorbeeld gevelbekleding

Topkwaliteit kunststof gevelbekleding!

10 jaar garantie op uw kunststof gevelbekleding!

Onze kunststof gevelbekleding is enorm betrouwbaar en waardevast. U krijg op onze gevelbekleding maar liefst 10 jaar garantie! Bekijk daarom de vele verschillende kleuren of vraag vrijblijvend eens een offerte aan.

Duurzame gevelbekleding

De gevelbekleding wordt gemaakt van gerecyclede materialen wat het een milieuvriendelijk product maakt. Het is daarnaast ook nog eens ontzettend duurzaam en onderhoudsarm. Het kunststof is ongevoelig voor kromtrekken door kou of warmte en voor aantasting door bijvoorbeeld schimmels of vocht.

Verschillende soorten gevelbekleding

Keralit Gevelbekleding Traditioneel

Traditioneel model

Dit model wordt al jaren toegepast in de Nederlandse woningbouw door de brede sponning. Hierdoor ontstaat een mooi lijnenspel met strakke lijnen op de gevel.

Keralit Gevelbekleding Karakteristiek

Klassiek model

Het klassieke model voor woningen met een eigentijdse en klassieke uitstraling. Brede overlappende panelen met zachte lijnen door schaduwwerking.

Keralit Gevelbekleding Modern

Modern model

Door de bredere planken en strakke lijnen krijgt dit type gevelbekleding een moderne uitstraling helemaal in combinatie met het unieke hoeksysteem.

Voordelen

De voordelen van kunststof gevelbekleding uitgelicht!

Kozijnen die isolatie / energiezuinig

Duurzame keuze

Bij het produceren van kunststof gevelbekleding worden duurzame materialen gebruikt. Het plastic dat wordt gebruikt is gemaakt van gerecyclede kunststoffen. De materialen gaan minimaal 30 jaar mee en kunnen daarna weer goed worden gerecycled. MTD gebruikt uitsluitend gevelbekleding van Keralit. Deze is van zeer hoge kwaliteit.

Niet schilderen / weinig onderhoud

Onderhoudsarm

De Keralit kunststof gevelbekleding is zeer kleurvast. Dit betekent dat deze nooit meer hoeft te worden geschilderd. Keralit geeft 10 jaar garantie op haar producten. De kans op verkleuren door de zon is minimaal. Het enige qua onderhoud nodig is, is het af en toe schoonmaken met warm water en een allesreiniger.