Kunststof gevelbekleding voor een perfecte afwerking

Voor een perfecte afwerking van uw gevels, dakkapellen, carports en dakranden, heeft MTD Montage een uitgebreid assortiment kunststof profielen beschikbaar. Milieuvriendelijk geproduceerd, in diverse kleuren en zowel voor een traditionele vormgeving als voor een eigentijdse uitstraling.

De samenstelling van het materiaal staat garant voor uitstekende eigenschappen zoals kleurechtheid, zeer geringe uitzetting en ongevoeligheid voor kromtrekken onder invloed van zon, vocht en warmte. Daarnaast wilt u natuurlijk zo min mogelijk onderhoud aan uw kunststof gevelbekleding.

Verschillende modellen en kleuren kunststof gevelbekleding

De dak- en gevelpanelen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, waaronder verschillende houtstructuren. Zo heeft MTD Montage voor ieder pand de juiste materialen voor een strakke, perfecte en onderhoudsvrije afwerking.

Kunststof gevelbekleding van Keralit

Contact opnemen


Neem contact op met Minne Dol

Minne Dol

0582573388 of
Stuur een e-mail


Voorbeelden gevelbekleding

Topkwaliteit kunststof gevelbekleding!


10 jaar garantie op uw kunststof gevelbekleding!

Onze kunststof gevelbekleding is enorm betrouwbaar en waardevast. U krijg op onze gevelbekleding maar liefst 10 jaar garantie! Bekijk daarom de vele verschillende kleuren of vraag vrijblijvend eens een offerte aan.

Offerte aanvragen