Een voordeur is het visitekaartje van uw huis en de eerste blikvanger voor bezoekers. Daarom wilt u een voordeur die zo goed mogelijk bij uw woning past. De keuzes die u daarin maakt zijn natuurlijk heel persoonlijk. Daarom levert MTD kunststof voordeuren van het merk ALKU, die tot in de details zijn aan te passen aan uw eigen wensen. De deuren van ALKU zijn van zeer hoge kwaliteit, oersterk en daardoor bijzonder veilig èn duurzaam. Ongenode gasten blijven buiten de deur met deze kunststof deuren en ze voldoen aan de keurmerken van Stichting Kwaliteit Gevelbouw (SKG) en het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Zo’n entree gunt u toch iedereen?

Compleet naar wens

Een kunststof voordeur kan compleet naar wens worden uitgevoerd. De voordeuren worden in eigen fabriek door ALKU geproduceerd als een modeldeuren op basis van tussenstijlen in een deurvleugel. Er worden zo vakken gecreëerd die opgevuld kunnen worden met glas of panelen. Op die manier kunnen deuren helemaal naar wens samengesteld worden. U kiest het soort voordeur, de maat, de vorm en de kleur die bij uw woonstijl past. Wilt u een klein klein raampje, of juist een groot raam? Beiden zijn mogelijk. MTD zorgt dat u de kunststof voordeur krijgt geleverd zoals u dat graag wilt. Dit geldt ook voor het deurkozijn, want ook daarin heeft u heel veel keus.

Energiezuinig

De kunststof voordeuren isoleren uitstekend en zijn daardoor heel energiezuinig. Hierdoor houden ze de kou buiten de deur en de warmte binnen (en andersom op hete dagen). De voordeuren worden net als onze kunststof kozijnen heel duurzaam geproduceerd, met veel hergebruik van materialen.

Interesse in een kunststof voordeur?

Bent u dus op zoek naar een kunststof voordeur van hoge kwaliteit en leverbaar compleet in stijl met uw wensen en huis? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.