Een kunststof voordeur is een visitekaartje voor uw huis en de eerste blikvanger voor bezoekers. Het is belangrijk dat uw voordeur niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook veilig en duurzaam. Bij MTD Kunststof & Montage begrijpen we dat uw keuzes voor een voordeur heel persoonlijk zijn, en daarom bieden wij hoogwaardige kunststof deuren van het gerenommeerde merk ALKU. Deze kunststof voordeuren zijn volledig aanpasbaar aan uw wensen en uitstekend betaalbaar.

ALKU kunststof voordeur is niet alleen mooi

Een ALKU kunststof voordeur ziet er niet alleen erg mooi uit, maar is ook van uitzonderlijk goede bouwkwaliteit. Deze voordeur is buitengewoon sterk, uitstekend isolerend en duurzaam geproduceerd en voldoen aan strenge keurmerken, zoals de Stichting Kwaliteit Gevelbouw (SKG). Daarnaast is een ALKU kunststof voordeur ook erg veilig tegen inbraak en voldoet aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Kunststof voordeur in de stijl van uw huis

Een ALKU kunststof voordeur wordt in de ALKU-fabriek als basismodel geproduceerd met tussenstijlen in de deurvleugel. Een deurvleugel is het beweegbare gedeelte van een deur dat open en dicht gaat. Dit bestaat uit een frame met vakken die u naar wens kunt personaliseren met glas of panelen. Daarmee krijgt u de vrijheid om uw nieuwe voordeur volledig naar uw eigen wensen samen te stellen. U kiest bij uw bestelling het type voordeur, de afmetingen, de vorm en de kleur die past bij uw woonstijl. Het maakt daarbij niet uit of u in uw voordeur nu een klein raam of een groot raam wilt, beide opties zijn namelijk mogelijk.

Wij leveren uw voordeur dus precies zoals u dat wenst. Hetzelfde geldt voor het kunststof deurkozijn, waar u veel keuzemogelijkheden heeft. Met een mooie bijpassende dorpel en oerdegelijk deurbeslag krijgt u met een ALKU kunststof voordeur een deur die volledig op maat is gemaakt voor uw huis.

Uitstekend isolerende voordeur

Een ALKU kunststof voordeur staat bekend om zijn uitstekende isolatie-eigenschappen, die uw huis beschermen tegen warmteverlies in de winter en overmatige hitte op zomerse dagen. Hierdoor blijft uw huis comfortabel en energiezuinig, wat bijdraagt aan lagere energiekosten en een milieubewustere levensstijl.

Maximale isolatie met Blue Stone dorpel

Door de toepassing van de Blue Stone dorpel wordt maximale isolatie behaald. De Blue Stone dorpel is oersterk en gemaakt van met glasvezel versterkt composiet. De combinatie van een ALKU kunststof voordeur en de Blue Stone-dorpel zorgen samen voor optimale isolatie van uw huis en daarmee een beter energieverbruik en minder omgevingslawaai van de straat.

Milieubewust geproduceerde voordeur

Producent ALKU maakt al onze kunststof voordeuren en kozijnen in hun eigen fabriek. Dat doen ze op een milieuvriendelijke manier, met veel aandacht voor hergebruik van materialen. Zo dragen we samen ons steentje bij aan een groenere toekomst. Lees hier meer over onze duurzame producten.

Vakkundig gemonteerd en afgehangen

Bij MTD Kunststof & Montage kunt u er zeker van zijn dat uw nieuwe kunststof voordeur en kozijn(en) op de juiste manier vakkundig worden gemonteerd en afgehangen. Wij werken met onze eigen monteurs die precies weten wat ze doen. Werkt u met een eigen aannemer? Dan bespreken we met u wat u het beste kunt doen voor het allerbeste resultaat. Wij werken ook vaak samen met aannemers, dus u kunt erop vertrouwen dat het goed komt.

Vragen over een nieuwe voordeur? Wij helpen u graag!

Bent u dus op zoek naar een hoogwaardige kunststof voordeur die perfect past bij uw huis en uw persoonlijke voorkeuren of heeft u vragen over onze ALKU voordeuren? Aarzel dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Het team van MTD Kunststof & Montage staat klaar om u te helpen bij het vinden van de ideale voordeur voor uw woning. Vraag een vrijblijvende offerte aan, waarbij we altijd scherpe prijzen bieden.

Neem contact met ons op
Strakke groene kunststof voordeur van ALKU