De achterdeuren van ALKU zijn van zeer hoge kwaliteit. Ze zijn daardoor niet alleen veilig en heel duurzaam en met deze kunststof deuren houdt u ongenode gasten buiten de deur . Ze voldoen aan de keurmerken van Stichting Kwaliteit Gevelbouw (SKG) en het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Zo krijgt u een fijne achterdeur om uw achtertuin in te lopen en waar uw vrienden en buren zo even naar binnen kunnen stappen.

Energiezuinig en compleet naar wens

Kunststof achterdeuren zijn net als de kunststof kozijnen zo gemaakt dat ze uitstekend isoleren. Hierdoor houdt u de kou buiten de deur en de warmte binnen en op warme dagen andersom. Een kunststof deur kan daarnaast compleet naar wens worden uitgevoerd. Wilt u een klein klein raampje of juist een groot raam? Beide zijn mogelijk. Ook qua uitstraling van de dichte delen zijn allerlei soorten en kleuren mogelijk.

Naar binnen of buiten draaiend

Ieder huis en tuin is weer anders, daarom is het erg fijn om te kunnen kiezen of uw achterdeur naar binnen draait of juist naar buiten draaiend is. Onze achterdeuren zijn leverbaar met twee profielen, het juiste adapterklikprofiel zorgt ervoor dat u kunt kiezen welke kant de deur opdraait.

Kunststof achterdeur is duurzaam

Kunststof achterdeuren staan bekend om hun duurzaamheid. Ze zijn bestand tegen de effecten van verschillende weersomstandigheden, zoals regen, zonlicht en extreme temperaturen. Dit betekent dat ze lang meegaan zonder veel onderhoud.

Kunststof achterdeur is veilig

Veiligheid is een belangrijk aspect van elke deur. Kunststof achterdeuren bieden uitstekende beveiligingsfuncties, zoals versterkte frames, stevige sloten en veiligheidsglas. Deze eigenschappen helpen inbraak te voorkomen en geven je gemoedsrust. ALKU kunststof achterdeuren hebben inbraakwerende en kindveilige sluitsystemen die voldoen aan de strenge eisen van zowel het SKG-veiligheidskeurmerk als het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Met de 5-puntssluitingen en een massieve deurkruk met zogenoemde kerntrekbeveiliging houdt u inbrekers prima buiten de deur. Een fijn gevoel, toch?

Onderhoudsvriendelijk

Kunststof achterdeuren vereisen minimaal onderhoud in vergelijking met andere materialen, zoals hout. Ze hoeven niet te worden geverfd, gebeitst of regelmatig behandeld te worden om hun oorspronkelijke uiterlijk te behouden. Een eenvoudige reiniging met water en milde zeep is meestal voldoende om ze schoon en fris te houden.

Geluidsisolatie

Als u in een drukke omgeving woont, zoals een straat met veel verkeer, kan geluidsisolatie belangrijk zijn. Kunststof achterdeuren bieden goede geluidsisolerende eigenschappen, waardoor ze helpen om het geluid van buitenaf te verminderen en je huis rustiger te maken.

Interesse?

Bent u op zoek naar een kunststof achterdeur van hoge kwaliteit en leverbaar compleet in stijl met jouw wensen en huis? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact met ons op
Kunststof achterdeur ALKU blauw