Voor je achterdeur wil je graag dat deze passend is bij de rest van je huist én eenvoudig toegankelijk is vanuit je tuin. Met mag een deur zijn waar vrienden en buren zo even naar binnen kunnen stappen. Onze kunststof achterdeuren van ALKU zijn niet alleen toegankelijk maar ook nog eens veilig en oersterk.

De achterdeuren van ALKU zijn van zeer hoge kwaliteit. Ze zijn daardoor niet alleen veilig en heel duurzaam, maar ook toegankelijk voor ‘vrienden’. Ongenode gasten houdt je juist goed buiten de deur met deze kunststof deuren. Ze voldoen aan het keurmerken van Stichting Kwaliteit Gevelbouw (SKG) en het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Energiezuinig en compleet naar wens

De kunststof achterdeuren zijn net als de kunststof kozijnen gemaakt zodat ze uitstekend isoleren. Hierdoor houden ze de kou buiten de deur en de warmte binnen (en andersom op hete dagen). Een deur kan daarnaast compleet naar wens worden uitgevoerd. Wil je een klein klein raampje, of juist een groot raam. Beide zijn mogelijk. Ook qua uitstraling van de dichte delen zijn allerlei soorten en kleuren mogelijk.

Naar binnen of buiten draaiend

Ieder huis en tuin is anders, daarom is het erg fijn om te kunnen kiezen of je achterdeur naar binnen draait, of juist naar buiten draaiend is. Onze achterdeuren zijn leverbaar met twee profielen, het Adapterklikprofiel, wat naar binnen draait en een naar buiten draaiend profiel.

Interesse?

Ben je op zoek naar een kunststof achterdeur van hoge kwaliteit en leverbaar compleet in stijl met jouw wensen en huis? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.