Kunststof deuren zijn een prachtig alternatief voor andere materialen, zoals hout, aluminium of boardpaneel deuren. Bovendien zijn kunststof deuren in veel soorten, maten en kleuren te krijgen. MTD Kunststof & Montage heeft in de ALKU kunststof deuren de beste mix gevonden van kwaliteit, keuzemogelijkheid, duurzaamheid en prijs.

Kunststof deuren voor elke woning!

Een woning heeft meerdere deuren, zoals een voordeur, achterdeur, tussendeur, garagedeur, schuifpui of (openslaande) tuindeuren. De kunststof deuren van ALKU bieden een enorm scala aan maten en uitvoeringen. Wat voor soort deur u ook wenst, bij MTD Kunststof & Montage kunnen we het voor u laten maken. Uw ideale deur is binnen handbereik!

Bij MTD Kunststof & Montage begrijpen we dat elke bewoner zijn eigen stijl en voorkeuren heeft. Daarom zijn al onze deuren maatwerk. We bieden verschillende opties, zoals kleur, afwerking (met of zonder houtnerfstructuur), veiligheid en isolatie, om aan ieders unieke wensen te voldoen.

Als leverancier van ALKU hebben we jarenlange ervaring en expertise in kunststof kozijnen, deuren, schuifpuien, veranda’s en dakkapellen. Bij MTD Kunststof & Montage kunt u terecht voor een complete afwerking van uw woning met hoogwaardige kunststof producten.

Voordelen van onze kunststof deuren op een rij

Inbraakpreventie

Inbraakwerend

Onze deuren zijn inbraakwerend. ALKU past 5-puntssluitingen toe en de massieve deurkruk is voorzien van een zogenoemde kerntrekbeveiliging. Daarmee houdt u met ALKU kunststof deuren inbrekers prima buiten de deur. Een fijn gevoel, toch?

Pictogram isolatie / energiezuinig

Tochtvrij

Op elke hoek van het kunststof kozijn van de deur is een windstop geïntegreerd. Dit gaat ’trek’ tegen en samen met de tochtborstel onder de deur is het altijd ‘windstil’ in huis.

Pictogram open deur

Extra stevig

Onze kunststof deuren zijn extra stevig en voorzien van een stevige stalen koker in de vleugelprofielen. Dankzij de toepassing van oersterke hoeklasverbindingen op vier plekken, zijn onze deuren daarnaast ook nog eens extra stabiel.

Pictogram voor besparen

Maximale isolatie

Dankzij de Blue Stone dorpel wordt een maximale isolatie behaald. Deze dorpel is ook nog eens oersterk, omdat deze van composiet is gemaakt, versterkt met glasvezel. De kunststof deur en Blue Stone dorpel zorgen samen voor een maximaal energierendement in uw woning.

Kunststof deuren voor ieder doeleinde

Voordeuren

De voordeur is het visitekaartje van uw huis en de eerste blikvanger voor bezoekers. Daarom wilt u een voordeur die zo goed mogelijk bij uw woning past. De keuzes die u daarin maakt zijn natuurlijk heel persoonlijk. Lees hier verder.

Zwaagwesteinde kunststof tuindeuren

Achterdeuren

Onze sterke kunststof achterdeuren combineren veiligheid met gebruiksgemak. Onze achterdeuren zijn beschikbaar in verschillende modellen, zoals volledig van glas, met een stapeldorpel of een borstwering. Lees hier verder.

Kunststof Schuifpui Wienen (2)

Schuifpui

Schuifpuien brengen binnen en buiten op een prachtige manier samen. Geweldige eigenschappen van onze schuifpuien zijn een vlakke drempel, waardoor de vloer gelijkloopt met de buitenruimte. De schuifdeur is soepel en stil in gebruik, en daarnaast ook nog eens gemakkelijk te bedienen. Lees hier verder.

Kunststof tuindeuren Dokkum - Fam. Boon (12)

Tuindeuren

Het heerlijke open gevoel met openslaande tuindeuren. Deze deuren geven het gevoel van vrijheid en trekken de tuin bij het huis. U vergroot uw leefomgeving en kunt optimaal genieten van gezellige zomerse diners, tuinfeestjes of gewoon van frisse lucht in uw woning. Lees hier verder.

Veelgestelde vragen

Kan ik zelf bepalen hoe mijn deur eruit komt te zien?

Ja, een kunststof deur kan in heel veel varianten worden geleverd. Geef uw wensen aan ons door en wij zorgen ervoor dat de deur perfect bij de woning aansluit. U kunt hierbij denken aan het type deur, de kleurstelling, beglazing, etc. Neem contact met ons op als u twijfelt of uw wensen wel haalbaar zijn. Er is meer mogelijk dan u denkt.

Wat kost een kunststof deur?

Het antwoord op deze vraag is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de uitvoering, het type deur (bijvoorbeeld een voor-, tuin-, of schuifdeur). Neem vrijblijvend contact met ons op en ontvang een vrijblijvende prijsopgave. We denken graag met u mee om te zorgen dat u de deur krijgt die aansluit op uw wensen.

Zijn kunststof deuren duurzaam?

Ja, kunststof deuren worden tegenwoordig grotendeels gemaakt van gerecycled materiaal. Hierdoor is niet alleen de afkomst van materiaal duurzaam, ook de isolerende werking zorgt voor een duurzaam effect. Denk bijvoorbeeld een ‘Blue Stone dorpel’ en het gebruik van HR++ glas met een extra isolerende laag. Dat scheelt dus in uw energieverbruik én dus ook in uw portemonnee. Kijk hier voor meer informatie over de duurzaamheid van onze producten.