MTD Kunststof & Montage levert al jaren de kunststof deuren van de kunststofproducent ALKU. Kunststof deuren zijn namelijk een prachtig alternatief voor deuren van hout, aluminium of boardpaneel. ALKU kunststof deuren leveren consistent de beste mix hebben van kwaliteit, keuzemogelijkheid, duurzaamheid en prijs.

Kunststof deuren voor elke woning!

Voor welke doorgang in uw woning u ook een deur zoekt, wij kunnen het leveren. Of het nu gaat om een

 • Voordeur
 • Achterdeur
 • Tussendeur
 • Garagedeuren
 • Schuifpui
 • Openslaande tuindeuren

Bij MTD Kunststof & Montage creëren we graag de kunststof deur die perfect aansluit op uw wensen en bij uw woning. Daarvoor werken wij al jaren met grote tevredenheid met kunststofproducent ALKU, die al onze kunststof deuren voor ons maakt. Deze kunststofproducent biedt een enorm scala aan maten, uitvoeringen en opties, waarmee u altijd de perfecte kunststof deur kunt samenstellen. Met de kunststof deuren van ALKU is uw ideale kunststof deur binnen handbereik!

Een kunststof deur zoals u dat wilt

De deuren in uw huis moeten passen bij de stijl en uitstraling van uw woning. Daarom zijn al de kunststof deuren die wij leveren min of meer maatwerk. U hoeft niet bang te zijn voor keuzestress, want we helpen u zoveel mogelijk bij alle keuzes om voor u de perfecte kunststof deur te maken.

ALKU heeft een aantal basistypes die het uitgangspunt voor elke kunststof deur vormen. Daarmee is de eerste keuze al gemaakt. Met dit basistype wordt de kunststof deur verder ingevuld met

 • Kleur
 • Hoeveelheid vlakken
 • Soort glas (indien aanwezig)
 • Veiligheidseisen
 • Isolatie
 • Afwerking (zoals wel of niet houtnerfstructuur)

Op deze manier krijgt u een unieke kunststof deur die aan al uw wensen voldoet en volledig past bij de stijl van uw woning.

Voordelen van onze kunststof deuren op een rij

Inbraakpreventie

Inbraakwerend

Alle kunststof buitendeuren van ALKU zijn voorzien van inbraakwerende en kindveilige sluitsystemen, die samen met ventilatieroosters, voldoen aan de strenge eisen van zowel het SKG-veiligheidskeurmerk als het Politiekeurmerk Veilig Wonen. ALKU past hiervoor 5-puntssluitingen toe en een massieve deurkruk, die is voorzien van een zogenoemde kerntrekbeveiliging. Daarmee houdt u inbrekers prima buiten de deur. Dat is een fijn gevoel, toch?

Pictogram isolatie / energiezuinig

Tochtvrij

Om uw huis tochtvrij te maken, is er op elke hoek van het kunststof kozijn van de deur een windstop geïntegreerd. Daarmee wordt de ’trek’ in huis tegengegaan en samen met de tochtborstel onder de deur is het altijd ‘windstil’ in huis. Dit zorgt dit voor een comfortabel binnenklimaat en gaat er in de koude maanden geen warmte verloren.

Pictogram open deur

Extra stevig

Onze kunststof deuren zijn extra stevig en voorzien van een stevige stalen koker in de vleugelprofielen. De vleugelprofielen vormen het skelet van de deurvleugel van een deur. Ze zorgen voor de sterkte, stabiliteit en vorm van de deur. Dankzij de toepassing van oersterke hoeklasverbindingen op vier plekken, zijn onze deuren daarnaast ook nog eens extra stabiel voor jarenlang probleemloos gebruik.

Pictogram voor besparen

Maximale isolatie

Dankzij de toevoeging van de Blue Stone dorpel aan uw kunststof deur wordt een maximale isolatie behaald. Deze oersterke dorpel is gemaakt van composiet versterkt met glasvezel. Daardoor is de combinatie van een ALKU buitendeur en de Blue Stone-dorpel de ideale combinatie voor een optimale isolatie van uw woning en een beter energieverbruik. Daarnaast geeft dit ook uitstekende geluidsisolatie, waardoor u minder last hebt van omgevingslawaai.

Stijlvolle kunststof deuren voor elke doel

Kunststof voordeur (groen) met kunststof raamkozijn (wit)

Kunststof voordeur

Een kunststof voordeur van het merk ALKU is een echte blikvanger voor uw woning. Deze buitendeur is volledig aanpasbaar aan uw wensen, kleuren en stijl.

Lees verder…
Kunststof achterdeur ALKU blauw

Kunststof achterdeur

Een ALKU kunststof achterdeur is oersterk, veilig met veel gebruiksgemak. Deze buitendeur is net als de voordeur beschikbaar in verschillende modellen en stijlen.

Lees verder…
Kunststof Schuifpui Wienen (2)

Kunststof schuifpui

Met een vlakke drempel brengt onze kunststof schuifpui binnen en buiten naadloos samen. Deze schuifpui is makkelijk te bedienen, veilig, stil en licht in gebruik.

Lees verder…
Kunststof tuindeuren Dokkum - Fam. Boon (12)

Kunststof tuindeuren

Met onze kunststof tuindeuren geniet u optimaal van uw tuin! Deze buitendeuren vergroten uw leefomgeving en zijn net als onze andere buitendeuren in veel opties beschikbaar

Lees verder…

Complete afwerking van uw huis

Als leverancier van het merk ALKU hebben we jarenlange ervaring en expertise in het leveren van kunststof bouwproducten, van kozijnen tot dakkapellen. Bij MTD Kunststof & Montage kunt u dus terecht voor een complete afwerking van uw woning of (bedrijfs)pand met onze hoogwaardige kunststof producten. Neem dus vrijblijvend contact met ons op door het formulier hierboven in te vullen, dan nemen wij snel contact met u op. U bent natuurlijk ook van harte welkom om langs te komen in onze grote showroom in Stiens (Friesland). In onze showroom hebben we een ruime selectie van kunststof deuren en andere kunststof bouwproducten.

Projecten met kunststof deuren

Boerstreek Ureterp 6

Nieuwe boerderij Friesland

Nieuwe boerderijwoning in Ureterp (Friesland). Gebouwd in oorspronkelijke stijl en voorzien met kunststof kozijnen en kunststof deuren van MTD Kunststof & Montage. 

Lees verder…
Kunststof kozijnen Marum

Woning Groningen

Karakterstiek dorpswoning in het Groningse Marum is door MTD Kunststof & Montage voorzien van kunststof kozijnen, kunststof voordeur én dubbele kunststof tuindeuren.

Lees verder…
Kunststof KozijnenWienen 3

Woning Drenthe

Prachtige nieuwbouwwoning in Assen (Drenthe), door MTD Kunststof & Montage voorzien van kunststof kozijnen, buitendeuren en een kunststof schuifpui.

Lees verder…

Veelgestelde vragen

Kan ik zelf bepalen hoe mijn kunststof deur eruit komt te zien?

Ja, onze deuren kunnen in heel veel varianten worden geleverd. Geef uw wensen aan ons door en wij zorgen ervoor dat de deur perfect bij de woning aansluit. U kunt hierbij denken aan het type deur, de kleurstelling, beglazing, etc. Neem contact met ons op als u twijfelt of uw wensen wel haalbaar zijn. Er is meer mogelijk dan u denkt.

Wat kost een kunststof deur?

Het antwoord op deze vraag is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de uitvoering, het type deur (bijvoorbeeld een voor-, tuin-, of schuifdeur). Neem vrijblijvend contact met ons op en ontvang een vrijblijvende prijsopgave. We denken graag met u mee om te zorgen dat u de deur krijgt die aansluit op uw wensen.

Is een kunststof deur duurzaam?

Ja, deze deuren worden tegenwoordig grotendeels gemaakt van gerecycled materiaal. Hierdoor is niet alleen de afkomst van materiaal duurzaam, ook de isolerende werking zorgt voor een duurzaam effect. Denk bijvoorbeeld een ‘Blue Stone dorpel’ en het gebruik van HR++ glas met een extra isolerende laag. Dat scheelt dus in uw energieverbruik én dus ook in uw portemonnee. Kijk hier voor meer informatie over de duurzaamheid van onze producten.