De voordeur… is vaak één van de eerste dingen die je opvalt als je bij een huis komt. Het is de belangrijkste deur die toegang biedt tot een woning. Kunststof deuren bieden veel mogelijkheden en zijn in vele soorten, maten en kleuren te verkrijgen. MTD is o.a. leverancier van ALKU kunststof deuren.

Vele soorten en maten

Iedere bewoner heeft z’n eigen smaak en wensen. Iedere deur is dus maatwerk. Denk aan de kleur, de afwerking (wel of geen houtnerfstructuur), veiligheid, isolatie… om maar een paar variaties te noemen.

MTD is al jaren leverancier van ALKU en levert daarmee niet alleen kunststof kozijnen, maar ook deuren, schuifpuien, veranda’s én dakkapellen. U kunt dus bij MTD terecht voor de complete afwerking van een woning met kunststof producten.

Contact opnemen

Voordelen

Enkele voordelen van onze kunststof deuren op een rij.

Inbraakpreventie

Inbraakwerend

Onze deuren zijn inbraakwerend doordat de massieve deurkruk is voorzien van een kerntrekbeveiliging. Hierdoor worden inbrekers buiten gehouden.

Pictogram isolatie / energiezuinig

Tochtvrij

In het kozijn van de deur is op iedere hoek een windstop geïntegreerd. Hierdoor wordt ‘trek’ in de hal voorkomen. Samen met de tochtborstel onder de deur is het altijd ‘windstil’ in huis.

Pictogram open deur

Extra stevig

De deuren zijn voorzien van een stevige stalen koker in de vleugelprofielen. Dankzij de hoeklasverbindingen op vier plekken zijn ze daarnaast ook nog eens extra stabiel.

Pictogram voor besparen

Maximale isolatie

Er wordt een maximale isolatie behaald door de Blue Stone dorpel. Deze dorpel van composiet is glasvezelversterkt waardoor deze niet alleen heel sterk is. De deur en dorpel zorgen samen voor een maximaal energierendement.

Verschillende kunststof deuren

Een deur voor ieder doeleinde in en om het huis.

Zwaagwesteinde kunststof tuindeuren

Achterdeur

Een veilige achterdeur, maar ook één die ‘open’ staat om even snel achterom binnen te stappen. Onze kunststof achterdeuren zijn diverse modellen verkrijgbaar, volledig van glas, met een stapeldorpel of een borstwering…

Kunststof Schuifpui Wienen (2)

Schuifpui

Binnen en buiten bij elkaar betrekken. Dat is één van de mooie eigenschappen van ALKU schuifpuien. Met een vlakke drempel kan de vloer op gelijke hoogte doorlopen. De geruisloze schuifdeur is daarnaast ook nog een heel eenvoudig gebruik.

Kunststof tuindeuren Dokkum - Fam. Boon (12)

Tuindeuren

Openslaande tuindeuren geven een heerlijk open gevoel. Het gevoel van vrijheid. Betrek je tuin bij je huis en vergroot je leefomgeving met onze kunststof tuindeuren. Ideaal voor voor een zomers diner, tuinfeest of voor frisse lucht in je woning.