De voordeur… is vaak één van de eerste dingen die je opvalt als je bij een huis komt. Het is de belangrijkste deur die toegang biedt tot een woning. Kunststof deuren bieden veel mogelijkheden en zijn in vele soorten, maten en kleuren te verkrijgen. MTD is leverancier van ALKU kunststof deuren.

Vele soorten en maten deuren

Iedere bewoner heeft z’n eigen smaak en wensen. Iedere deur is dus maatwerk. Denk aan de kleur, de afwerking (wel of geen houtnerfstructuur), veiligheid, isolatie… om maar een paar variaties te noemen.

MTD is al jaren leverancier van ALKU en levert daarmee kunststof kozijnen, deuren, schuifpuien, veranda’s én dakkapellen. U kunt dus bij MTD terecht voor de complete afwerking van een woning met kunststof producten.

Iedere woning heeft meerdere deuren. Een voordeur, achterdeur, garagedeur of schuifpui of (openslaande) tuindeuren. De kunststof deuren van ALKU zijn in allerlei maten en uitvoeringen leverbaar. Wat voor deur je ook wilt, het kan worden gemaakt.

Contact opnemen

Voordelen

Enkele voordelen van onze kunststof deuren op een rij.

Inbraakpreventie

Inbraakwerend

Onze deuren zijn inbraakwerend doordat de massieve deurkruk is voorzien van een kerntrekbeveiliging. Hierdoor worden inbrekers buiten gehouden.

Pictogram isolatie / energiezuinig

Tochtvrij

In het kozijn van de deur is op iedere hoek een windstop geïntegreerd. Hierdoor wordt ’trek’ in de hal voorkomen. Samen met de tochtborstel onder de deur is het altijd ‘windstil’ in huis.

Pictogram open deur

Extra stevig

De deuren zijn voorzien van een stevige stalen koker in de vleugelprofielen. Dankzij de hoeklasverbindingen op vier plekken zijn ze daarnaast ook nog eens extra stabiel.

Pictogram voor besparen

Maximale isolatie

Er wordt een maximale isolatie behaald door de Blue Stone dorpel. Deze dorpel van composiet is glasvezelversterkt waardoor deze niet alleen heel sterk is. De deur en dorpel zorgen samen voor een maximaal energierendement.

Verschillende kunststof deuren

Een deur voor ieder doeleinde in en om het huis.

Zwaagwesteinde kunststof tuindeuren

Achterdeuren

Een veilige achterdeur, maar ook één die ‘open’ staat om even snel achterom binnen te kunnen stappen. Onze kunststof achterdeuren zijn enorm sterk en in diverse modellen verkrijgbaar, volledig van glas, met een stapeldorpel of een borstwering…

Kunststof Schuifpui Wienen (2)

Schuifpui

Binnen en buiten bij elkaar betrekken. Dat is één van de mooie eigenschappen van ALKU schuifpuien. Met een vlakke drempel kan de vloer op gelijke hoogte doorlopen naar buiten. De geruisloze schuifdeur is daarnaast ook nog een heel eenvoudig gebruik.

Kunststof tuindeuren Dokkum - Fam. Boon (12)

Tuindeuren

Openslaande tuindeuren geven een heerlijk open gevoel. Het gevoel van vrijheid. Betrek je tuin bij je huis en vergroot je leefomgeving met onze kunststof tuindeuren. Ideaal voor voor een zomers diner, tuinfeest of voor frisse lucht in je woning.

Veelgestelde vragen

Kan ik zelf bepalen hoe mijn deur eruit komt te zien?

Je kunt jouw wensen aangeven over de kleur van de deur, het type deur en beglazing e.d. Een kunststof deur is uitvoerbaar is heel veel variabelen. Hierdoor kan een deur perfect aansluitend op jouw woning worden geleverd.

Wat kost een kunststof deur?

Het antwoord op deze vraag is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de uitvoering, het type deur (bijvoorbeeld een voor-, tuin-, of schuifdeur). Neem vrijblijvend contact met ons op en we denken graag met je mee voor een deur naar wens en een vrijblijvende prijsopgave.

Zijn kunststof deuren duurzaam?

Ja, kunststof deuren worden tegenwoordig grotendeels gemaakt van gerecycled materiaal. Hierdoor is niet alleen de afkomst van materiaal duurzaam, ook de isolerende werking zorgt voor een duurzaam effect. Denk bijvoorbeeld een ‘Blue Stone dorpel’ en gebruik van HR++ glas met een extra isolerende laag. Dat scheelt dus energie verbruik én dus ook in de portemonnee.