U wint licht en ruimte met een kunststof dakkapel

Aanzienlijk meer woonruimte, een veel betere lichtinval en vrijwel geen onderhoud. Dat zijn kort samengevat de voordelen van de kunststof dakkapellen van MTD Montage. En wat het design betreft heeft u het vanzelfsprekend volledig voor het zeggen: zowel wat betreft de breedte, de gewenste dakhelling en kleur, wij bieden u een pakket op maat!

Kunststof dakkapellen in verschillende uitvoeringen

De mogelijkheden zijn nagenoeg onbegrensd. Zowel voor de traditionele- als voor de eigentijdse bouw bieden wij u een passende oplossing. Wij leveren uw kunststof dakkapel met een perfecte afwerking. Niet alleen aan de buitenkant, maar ook van binnen!

De meeste modellen plaatsen wij in één dag, door gebruik te maken van een kraan! En dat is voor u wel zo prettig. En natuurlijk bieden wij ook op onze dakkapellen een garantiecertificaat voor de duur van 10 jaar, zwart op wit! Daarmee vindt u bij MTD Montage naast een perfecte kwaliteit ook de zekerheid die u zoekt.

Contact opnemen


Uitgelichte projecten

Wij gaan voor topkwaliteit!

Kunststof Dakkapel Bolsward

Kunststof dakkapellen Bolsward

Kunststof Dakkapel Readtsjerk

Kunststof dakkapel in Readtsjerk

Plaatsen Dakkapel Leeuwarden

Plaatsen dakkapel Leeuwarden

Woning in Tzum met kunststof dakkapel, dakgoten & kozijnen

Kunststof dakkapel in Tzum

Op zoek naar een nieuwe dakkapel? Vrijblijvend offerte aanvragen *

 

Kunststof dakkapel in Friesland, kies MTD Montage

MTD Montage is een bedrijf dat zich onderscheidt door kunststof producten van topkwaliteit, deskundig advies en een persoonlijke benadering. Een dakkapellen zijn een perfect voorbeeld waarbij wij meerdere producten combineren. Zo zijn de kapellen afgewerkt met onze kunststof kozijnen & kunststof gevelbekleding. Benieuwd naar de mogelijkheden van een dakkapel voor uw situatie, neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

* Altijd vrijblijvend en binnen twee werkdagen in huis

5 voordelen van een kunststof dakkapel van MTD

  • Vergunningsvrij in één dag geplaatst
  • Extra ruimte in huis
  • Weinig tot geen onderhoud
  • Goed geïsoleerd & energiezuinig
  • Leverbaar in meerdere kleuren