Meer licht en ruimte met een kunststof dakkapel

Aanzienlijk meer woonruimte, een veel betere lichtinval en vrijwel geen onderhoud. Dat zijn kort samengevat de voordelen van de kunststof dakkapellen van MTD Kunststof & Montage. En wat het design betreft heeft u het vanzelfsprekend volledig voor het zeggen: zowel wat betreft de breedte, de gewenste dakhelling en kleur, wij bieden u een pakket op maat!

Kunststof dakkapellen in verschillende uitvoeringen

De mogelijkheden voor kunststof dakkapellen zijn nagenoeg onbegrensd. Of het nu om traditionele- of eigentijdse bouw gaat, wij bieden u een passende oplossing. Wij leveren u een kunststof dakkapel die zowel van binnen als van buiten perfect is afgewerkt.

De meeste modellen plaatsen wij in één dag, door gebruik te maken van een kraan! En dat is voor u wel zo prettig. Al onze kunststof dakkapellen hebben een garantietermijn van 10 jaar. Dit staat zwart op wit op een garantiecertificaat! Bij MTD Kunststof & Montage vindt u dus naast een perfecte kwaliteit ook de zekerheid van probleemloos leefplezier.


Uitgelichte projecten

Wij gaan voor topkwaliteit!

Op zoek naar een nieuwe dakkapel? Vrijblijvend offerte aanvragen


Kunststof dakkapel in Friesland, kies MTD Kunststof & Montage

MTD Kunststof & Montage is een bedrijf dat zich onderscheidt door kunststof producten van topkwaliteit, deskundig advies en een persoonlijke benadering. Dakkapellen zijn een perfect voorbeeld waarbij wij meerdere producten combineren. Zo zijn de kapellen afgewerkt met onze kunststof kozijnen & kunststof gevelbekleding. Benieuwd naar de mogelijkheden van een dakkapel in Friesland (of daarbuiten) voor uw situatie, neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

5 voordelen van een kunststof dakkapel van MTD Kunststof & Montage

Pictogram Contract / Vergunning

Vergunningsvrij geplaatst

Het plaatsen van een dakkapel van MTD Kunststof & Montage kan op één dag worden gerealiseerd. Daarbij kan dit ook nog eens vergunningsvrij. Afhankelijk waar de dakkapel moet worden geplaatst bekijkt MTD Kunststof & Montage samen met u of het nodig is om een bouwvergunning aan te vragen. In veel gevallen is dit niet nodig. Vervolgens plaatsen wij de dakkapel in één dag op uw woning.

Pictogram: ruimte

Extra ruimte

Met een dakkapel op uw woning ontstaat er aanzienlijk meer ruimte in uw woning. De zolder kan daardoor ook opeens worden omgetoverd tot een volwaardige extra woonruimte. Denk bijvoorbeeld aan een extra slaapkamer of werk- of studeerkamer.

Niet schilderen / weinig onderhoud

Weinig onderhoud

Kunststof dakkapellen staan er algemeen om bekend dat ze weinig onderhoud nodig hebben. Zo bepaald u vóór het plaatsen van de kapel welk type en kleur u deze wilt laten uitvoeren. Vervolgens hoeft deze nooit meer te worden geverfd. Af en toe eens de kunststof gevelbekleding eens schoonmaken met water is meer dan voldoende.

Duurzame keuze

Goede isolatie

Naast dat u extra ruimte creëert in uw woning zijn kunststof kozijnen ook nog eens zeer goed geïsoleerd. Door het toepassen van de nieuwste technieken en ontwikkelingen op het gebied van isolatie krijgen onze dakkapellen een hoge isolatiewaarde. Dit bespaard u uiteindelijk weer op uw energierekening.

Pictogram kleurenpalet

Leverbaar in meerdere kleuren

U wilt een dakkapel volledig in het wit uitvoeren, in een traditioneel groene kleur of juist in een blauwe kleur? Geen enkel probleem. Kunststof dakkapellen zijn in meerdere kleuren verkrijgbaar. Wij denken graag met u mee zodat een dakkapel geheel in stijl van uw (bestaande) woning kan worden uitgevoerd. Waardoor het ook qua uiterlijk een prachtige aanvulling is van uw woning.