Meer licht en ruimte met een kunststof dakkapel

Aanzienlijk meer woonruimte, een veel betere lichtinval en vrijwel geen onderhoud. Dat zijn kort samengevat de voordelen van de kunststof dakkapellen van MTD Kunststof & Montage. En wat het design van de dakkapel betreft, heeft u het vanzelfsprekend volledig voor het zeggen. Wat de breedte, de gewenste dakhelling en kleur van de kunststof dakkapel ook moet zijn, wij bieden u altijd een pakket op maat!

Kunststof dakkapellen in verschillende uitvoeringen

De mogelijkheden voor kunststof dakkapellen zijn nagenoeg onbegrensd. Of het dus nu om een traditionele- of eigentijdse bouwstijl gaat, wij bieden u een passende oplossing voor uw nieuwe dakkapel. Bovendien kunt u ervan op aan dat een door ons geleverde kunststof dakkapel zowel vanbinnen als vanbuiten perfect is afgewerkt.

De meeste modellen van onze kunststof dakkapellen plaatsen wij in één dag en dat is voor u wel zo prettig. Voor het plaatsen van al onze dakkapellen maken we gebruik van een grote kraan. Daarmee kunnen we zelfs op lastige plekken een dakkapel plaatsen!

U krijgt bovendien op al onze kunststof dakkapellen een garantietermijn van 10 jaar. Dit staat zwart op wit op een garantiecertificaat. Bij MTD Kunststof & Montage staan we namelijk niet alleen garant voor perfecte kwaliteit, maar ook voor de zekerheid van probleemloos leefplezier.

Twee kunststof dakkapellen op karakteristieke woning.

De 5 voordelen van een kunststof dakkapel van MTD Kunststof & Montage

Pictogram Contract / Vergunning

Vergunningsvrij geplaatst en op één dag

Het plaatsen van een dakkapel van MTD Kunststof & Montage kan meestal op één dag worden gerealiseerd. Daarbij kan dit vaak ook nog eens vergunningsvrij. Dit hangt wel af van de plaats waar de dakkapel moet worden geplaatst. Maar de experts van MTD Kunststof & Montage bekijken van tevoren samen met u of het nodig om een bouwvergunning aan te vragen en in veel gevallen is dit helemaal niet nodig. Vervolgens plaatsen wij op het afgesproken moment de dakkapel in één dag op uw woning.

Pictogram: ruimte

Dakkapel geeft extra ruimte

Met een dakkapel op uw woning ontstaat er aanzienlijk meer leefruimte. De zolder kan daardoor ook opeens worden omgetoverd tot een volwaardige extra woonruimte. Denk bijvoorbeeld aan een extra slaapkamer of een werk- of studeerkamer.

Niet schilderen / weinig onderhoud

Een dakkapel met weinig onderhoud

Kunststof dakkapellen staan er algemeen om bekend dat ze weinig onderhoud nodig hebben. Zo bepaald u vóór het plaatsen van de dakkapel welk type en kleur u deze wilt laten uitvoeren. Vervolgens hoeft uw dakkapel nooit meer te worden geverfd. Als u af en toe eens de kunststof gevelbekleding schoonmaakt met water is dat meer dan voldoende.

Duurzame keuze

Goed geïsoleerde dakkapel

Naast dat u met een dakkapel extra ruimte creëert in uw woning zijn de kunststof kozijnen en de kunststof gevelbekleding ook nog eens zeer goed geïsoleerd. De meeste warmte gaat namelijk bij slecht geïsoleerde huizen via het dak verloren. Daarvoor passen we de nieuwste technieken en ontwikkelingen toe op het gebied van kunststof en isolatie. Daarmee hebben al onze dakkapellen een hoge isolatiewaarde. Dit bespaard u uiteindelijk weer op uw energierekening.

Pictogram kleurenpalet

Dakkapel leverbaar in meerdere kleuren

U wilt een dakkapel volledig in het wit uitvoeren, of liever in een traditioneel groene kleur of wilt u graag een blauwe dakkapel? De kleurkeuze voor uw nieuwe dakkapel is voor ons geen enkel probleem. Kunststof dakkapellen zijn namelijk altijd in meerdere kleuren verkrijgbaar. Wij denken graag met u mee, zodat een dakkapel geheel in stijl van uw (bestaande) woning kan worden uitgevoerd. Waardoor de dakkapel ook qua uiterlijk een prachtige aanvulling is van uw woning.


Wij gaan voor topkwaliteit!

Op zoek naar een nieuwe dakkapel voor uw woning? Ga voor kunststof bij MTD Kunststof & Montage uit Friesland!

Vrijblijvend offerte aanvragen


Kunststof dakkapel? Kies MTD Kunststof & Montage uit Friesland!

MTD Kunststof & Montage is een bedrijf dat zich onderscheidt door kunststof bouwproducten van topkwaliteit, deskundig advies en een persoonlijke benadering. Onze kunststof dakkapellen zijn hier een perfect voorbeeld van. In het productieproces van onze dakkapellen combineren we meerdere kunststof producten tot een perfect eindresultaat. Zo zijn al onze dakkapellen bijvoorbeeld uitgevoerd met onze kunststof kozijnen en onze kunststof gevelbekleding. Bent u dus ook benieuwd naar de mogelijkheden van een dakkapel voor uw woning? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vraag meteen een offerte voor een dakkapel aan.

Uitgelichte projecten

Kunststof Dakkapel Bolsward

Dakkapel Bolsward 

Plaatsing van twee dakkapellen van kunststof met witte uitstraling in Bolsward (Friesland). 

Lees verder…
kunststof dakkapel readtsjerk 1

Dakkapel Readtsjerk

Prefab kunststof dakkapel in antraciete kleur in het Friese Readtsjerk met houtnerf structuur en verdiept wit profiel.

Lees verder…
Kunststof dakkapel Dokkum 2

Dakkapel Dokkum

Deze geplaatste dakkapel in de kleur antraciet is volledig vervaardigd in onze werkplaats te Stiens . 

Lees verder…