Eén van de gezichtsbepalende eigenschappen van een woning zijn de dakgoten. Uw huis verdient dan ook dé dakgoten die passen bij het karakter van het pand. MTD levert kunststof dakgoten in meerdere soorten en maten. Voor ieder type woning is een bijpassende kunststof dakgoot beschikbaar.

Dakgoten verwerken het regenwater wat op het dak van een woning valt. Een goede afwatering is belangrijk zodat het regenwater wat naar beneden valt geen overlast veroorzaakt op of rondom de woning. Een duurzame oplossing is een dakgoot van kunststof van MTD. Deze zijn van hoge kwaliteit en zijn leverbaar is allerlei kleuren, soorten en maten. Zo kunnen wij bijvoorbeeld een totaalpakket leveren van kunststof dakgoten, kunststof kozijnen en kunststof gevelbekleding. Hiermee zorgt u dat uw woning zeer duurzaam wordt en daarnaast ook nog eens zeer onderhoudsarm. U hoeft de kunststof elementen namelijk nooit meer te verven!

Hoekoplossingen

De dakgoten van MTD Montage bieden indien nodig een aangepaste hoekconstructie. Dat kan bijvoorbeeld een uitkomst zijn bij de (aan)bouw van een serre.

Contact opnemen


Prachtige kunststof dakgoten… geen omkijken naar


Klassieke kunststof dakgoten

Klassieke kunststof dakgoten
Met de klassieke dakgoot creëert u de sfeer van de tijd waarin de dakgoten op ambachtelijke wijze werden vervaardigd. Met het assortiment van MTD Montage blijft de klassieke uitstraling behouden maar behoort het intensieve onderhoud tot het verleden.

Rustieke kunststof dakgoten

Rustieke kunststof dakgoten
Voor een woning in landelijke stijl is de rustieke dakgoot zeer geschikt. De karakteristieke kenmerken komen vooral terug in de ronde lijnen. Voor zowel de klassieke-, als de rustieke goot geldt dat MTD Montage beschikt over een uitgebreid pakket aan mogelijkheden voor kleur en afwerking.

Voordelen een kunststof dakgoot:

De kunststof dakgoten van MTD zijn:

  • duurzaam,
  • scherp geprijsd,
  • onderhoudsarm,
  • naadloos tot 18 meter en
  • snel leverbaar

Wilt u meer meten of vrijblijvend een offerte aanvragen, neem dan contact met ons op.

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met u mee!

Contact opnemen of bel met 058 – 257 3388