Eén van de gezichtsbepalende eigenschappen van een woning zijn de dakgoten. Uw huis verdient dan ook dé dakgoten die passen bij het karakter van het pand. MTD Kunststof & Montage levert kunststof dakgoten in meerdere soorten en maten, voor elk type woning.

Dakgoten zijn essentieel voor goede afwatering om uw woning, zodat het regenwater geen overlast veroorzaakt op of rondom de woning. MTD Kunststof & Montage levert en monteert kunststof dakgoten van hoge kwaliteit, leverbaar in allerlei kleuren, soorten en maten. U kiest daarmee voor een duurzame oplossing, want deze dakgoten gaan lang mee, zijn daarnaast ook nog eens zeer onderhoudsarm en gemaakt van gerecyclede materialen. U hoeft kunststof elementen nooit meer te verven! Wij kunnen ook een totaalpakket leveren aan kunststof bouwproducten, zoals dakgoten, kozijnen en gevelbekleding. 

Hoekoplossingen

De dakgoten van MTD Kunststof & Montage bieden indien nodig een aangepaste hoekconstructie. Dat kan bijvoorbeeld een uitkomst zijn bij de (aan)bouw van een serre.

Prachtige kunststof dakgoten… geen omkijken naar.

Klassieke kunststof dakgoten

Klassieke dakgoten

Met de klassieke dakgoot heeft u de uitstraling van een ambachtelijk gemaakte dakgoot. Met het assortiment van MTD Kunststof & Montage blijft de klassieke uitstraling van uw woning behouden, maar behoort het intensieve onderhoud tot de verleden tijd.

Rustieke kunststof dakgoten

Rustieke dakgoten

Voor een woning in landelijke stijl is de rustieke dakgoot zeer geschikt. De karakteristieke kenmerken komen vooral terug in de ronde lijnen. Voor zowel de klassieke-, als de rustieke goot geldt dat MTD Kunststof & Montage beschikt over een uitgebreid pakket aan mogelijkheden voor kleur en afwerking.

Voordelen

Vijf voordelen van een kunststof dakgoot

Duurzame keuze

Duurzaamheid

Kiezen voor een kunststof dakgoot is een duurzame keuze. Deze duurzaam geproduceerde kunststof dakgoten gaan generaties lang mee en als vervanging ooit nodig is, kunnen we het materiaal uitstekend laten recyclen.

Scherp geprijsd

Scherp geprijsd

De dakgoten hebben een scherpe prijs-/kwaliteit verhouding. Doordat de dakgoten generaties mee gaan en weinig onderhoud nodig hebben is een investering snel weer terugverdiend. U hoeft de kunststof dakgoten bijvoorbeeld nooit te schilderen. Dat bespaard u het inhuren van een schilder of het aanschaffen van potten verf.

Pictogram voor schilderwerk

Onderhoudsarm

Kunststof dakgoten hebben weinig onderhoud nodig. Zoals genoemd hoeven ze nooit te worden geschilderd. De dakgoten hoeven alleen af en toe schoon gemaakt te worden om eventuele groene of grijze aanslag te verwijderen

Vakkundig

Vakkundig geplaatst en naadloos tot 18 meter

Onze monteurs plaatsen de kunststof dakgoten zeer vakkundig. Zo kunnen kan een dakgoot zelfs tot 18 meter lang naadloos worden geplaatst!

Snelle levering

Snelle levering

Bij MTD kunnen dakgoten relatief snel worden geleverd en geplaatst. Vanaf het moment van bestellen kan dit al binnen enkele weken worden gerealiseerd.

Wij denken graag met u mee!

of bel met 058 – 257 3388