Eén van de gezichtsbepalende eigenschappen van een woning zijn de dakgoten. Uw huis verdient dan ook dé dakgoten die passen bij het karakter van het pand. MTD levert kunststof dakgoten in meerdere soorten en maten. Voor ieder type woning is een bijpassende kunststof dakgoot beschikbaar.

Dakgoten verwerken het regenwater wat op het dak van een woning valt. Een goede afwatering is belangrijk zodat het regenwater wat naar beneden valt geen overlast veroorzaakt op of rondom de woning. Een duurzame oplossing is een dakgoot van kunststof van MTD. Deze zijn van hoge kwaliteit en zijn leverbaar is allerlei kleuren, soorten en maten. Zo kunnen wij bijvoorbeeld een totaalpakket leveren van kunststof dakgoten, kunststof kozijnen en kunststof gevelbekleding. Hiermee zorgt u dat uw woning zeer duurzaam wordt en daarnaast ook nog eens zeer onderhoudsarm. U hoeft de kunststof elementen namelijk nooit meer te verven!

Hoekoplossingen

De dakgoten van MTD Montage bieden indien nodig een aangepaste hoekconstructie. Dat kan bijvoorbeeld een uitkomst zijn bij de (aan)bouw van een serre.

Prachtige kunststof dakgoten… geen omkijken naar.

Klassieke kunststof dakgoten

Klassieke kunststof dakgoten

Met de klassieke dakgoot creëert u de sfeer van de tijd waarin de dakgoten op ambachtelijke wijze werden vervaardigd. Met het assortiment van MTD Montage blijft de klassieke uitstraling behouden maar behoort het intensieve onderhoud tot het verleden.

Rustieke kunststof dakgoten

Rustieke kunststof dakgoten

Voor een woning in landelijke stijl is de rustieke dakgoot zeer geschikt. De karakteristieke kenmerken komen vooral terug in de ronde lijnen. Voor zowel de klassieke-, als de rustieke goot geldt dat MTD Montage beschikt over een uitgebreid pakket aan mogelijkheden voor kleur en afwerking.

Voordelen

Vijf voordelen van een kunststof dakgoot

Duurzame keuze

Duurzaamheid

Kiezen voor een kunststof dakgoot is een duurzame keuze. Ze zijn gemaakt van een duurzame kunststof, gaan generaties mee en als de dakgoten toch vervangen moeten worden kan het materiaal uitstekend worden gerecycled.

Scherp geprijsd

Scherp geprijsd

De dakgoten hebben een scherpe prijs-/kwaliteit verhouding. Doordat de dakgoten generaties mee gaan en weinig onderhoud nodig hebben is een investering snel weer terugverdiend. U hoeft de kunststof dakgoten bijvoorbeeld nooit te schilderen. Dat bespaard u het inhuren van een schilder of het aanschaffen van potten verf.

Pictogram voor schilderwerk

Onderhoudsarm

Kunststof dakgoten hebben weinig onderhoud nodig. Zoals genoemd hoeven ze nooit te worden geschilderd. De dakgoten hoeven alleen af en toe schoon gemaakt te worden om eventuele groene of grijze aanslag te verwijderen

Vakkundig

Vakkundig geplaatst en naadloos tot 18 meter

Onze monteurs plaatsen de kunststof dakgoten zeer vakkundig. Zo kunnen kan een dakgoot zelfs tot 18 meter lang naadloos worden geplaatst!

Snelle levering

Snelle levering

Bij MTD kunnen dakgoten relatief snel worden geleverd en geplaatst. Vanaf het moment van bestellen kan dit al binnen enkele weken worden gerealiseerd.

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met u mee!

of bel met 058 – 257 3388