Horren = Frisse lucht binnen, insecten buiten

Een goede ventilatie van uw woning is van groot belang voor uw gezondheid. Maar natuurlijk wilt ook u graag dat insecten buiten blijven. Met horren van MTD Montage zorgt u ervoor dat in uw woning dag en nacht verse lucht wordt aangevoerd, terwijl insecten geen kans maken om u en uw huisgenoten lastig te vallen. En dat is een hele zorg minder!

Met allergiewerend gaas beschermd tegen hooikoorts

Horren in FrieslandVoor mensen die last hebben van hooikoorts heeft MTD Kunststof speciaal materiaal in het assortiment. Als extra kunnen onze horren namelijk worden uitgevoerd met pollenwerend gaas. En dat is natuurlijk geruststellende gedachte. Wel de frisse lucht in huis maar geen vervelende insecten!

Horren van MTD Montage bieden u een pasklaar antwoord op de overlast van insecten en leveren een belangrijke bijdrage aan een gezonde en frisse leefatmosfeer, ook bij u!

Verschillende uitvoeringen

MTD Kunststof kan verschillende typen plaatsen. Zo zijn er vaste horren die in of op het kozijn kunnen worden geplaatst. Er zijn ook zogenaamde rolhorren waarbij de hor in een gesloten cassette zit die gesloten kan worden door deze naar beneden te trekken.

Ontvang info over onze horren