Frisse lucht binnen, insecten buiten

Een goede ventilatie van uw woning is van groot belang voor uw gezondheid, dus daarom is het fijn om de ramen open te zetten. Maar natuurlijk wilt u ook graag dat insecten buiten blijven, vooral tijdens warme seizoenen wanneer mensen de neiging hebben om ramen en deuren open te laten voor ventilatie. De horren van MTD Kunststof & Montage zorgen ervoor dat uw woning dag en nacht van verse lucht wordt voorzien, terwijl insecten geen kans hebben om u en uw huisgenoten lastig te vallen. En dat is een hele zorg minder!

Verschillende soorten horren

Er zijn verschillende soorten horren die u in de kozijnen van uw woning kunt laten installeren, zoals raamhorren, deurhorren, rolhorren, inzethorren en plisséhorren.

KeJe horren bij MTD

Raamhorren

Raamhorren installeert u op ramen om te voorkomen dat insecten naar binnen vliegen terwijl het raam open is. Dit soort horren is verkrijgbaar in verschillende formaten en kunnen op maat worden gemaakt voor verschillende soorten ramen.

Deurhorren

Deze horren zet u in bij deuren die veel open staan. Deurhorren zijn beschikbaar in verschillende stijlen, zoals schuifhorren, scharnierende hordeuren of plisséhordeuren.

Rolhorren

Deze horren zijn gemakkelijk oprolbaar of opvouwbaar wanneer ze niet in gebruik zijn. Dit is handig wanneer ventilatie niet nodig is.

Inzethorren

Dit type hor kunt u eenvoudig in het raamkozijn plaatsen zonder dat er schroeven of andere bevestigingsmiddelen nodig zijn.

Plisséhorren

Deze horren hebben een gevouwen, harmonica-achtig gaas, die u makkelijk kan uittrekken of samenvouwen. Dit is handig voor deuren of ramen met verschillende afmetingen.

Horren in Friesland

Speciaal: allergiewerend gaas

Heeft u last van hooikoorts of pollen? MTD Kunststof & Montage heeft speciaal allergiewerend gaasmateriaal in het assortiment dat een stukje extra bescherming biedt tegen hooikoorts. Op verzoek voeren wij uw horren uit met dit speciale pollenwerende gaas en dat scheelt u of uw huisgenoten een hoop hooikoortsklachten als u thuis bent. Wel de frisse lucht in huis, maar geen pollen en geen vervelende insecten! Zo dragen de horren van MTD Kunststof & Montage bij aan het oplossen van overlast van insecten en leveren een belangrijke bijdrage aan een gezonde en frisse leefatmosfeer, ook bij u!

Ontvang info over onze horren